Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Πρόγραμμα Φώτων

Συνεχίζουμε...

(1) Τετάρτη 4/1, 19:00 : Η κλασσική βραδινή, ξεκινάει από το Ble, πάει στην Ανάβυσσο και επιστρέφει... Ο ρυθμός θα είναι 29 - 30 km/h.

(2) Πέμπτη 5/1, 18:00: Από το Ble,  προς Ανάβυσσο και επιστροφή. (Την Τετάρτη θα είμαι απών, αλλά την Πέμπτη έχω άδεια και θα έχω πολύ όρεξη για ποδήλατο ;-) ). Ο ρυθμός θα είναι ο ίδιος (29 - 30 km/h).

(3) Παρασκευή 6/1, 09:00: Από το Ble προς Ανάβυσσο - Αγ. Κων/νο - Πλάκα Θορικού - Κουβαρά - Βάρη. Η αγαπημένη του cosmo! Αντίστοιχος ρυθμός - ίσως λίγο πιο συγκρατημένος - στα επίπεδα κομμάτια και ρυθμός "δύναμης" στα ανηφορικά, με ανασυγκροτήσεις στις κορυφές.

(4) Σάββατο, 7/1, 9:00: Εκκίνηση από το Σμηνίτη (Τατόι). Γύρος Πάρνηθας (Φυλή, Χασιά, Δερβενοχώρια, Αυλώνα (στάση για κρέμα), Μαλακάσα, Άγιος Μερκούριος, Κατσιμίδι, Τατόι). Κάπου 110 χλμ και κάπου 1000 μέτρα υψομετρικά. Η αγαπημένη του pc997! Μέση ταχύτητα ~ 25 km/h, με μπόλικη προπόνηση δύναμης και (φυσικά) ανασυγκροτήσεις στις κορυφές!

Τέλος, παρακαλώ όσους έχουν προτάσεις για άλλες διαδρομές, να επικοινωνήσουν μαζί μου (email / τηλέφωνο) για λεπτομέρειες και σχετικό, μελλοντικό προγραμματισμό. Η πρόταση είναι να δημιουργήσουμε μια "βάση" με διαδρομές τις οποίες θα επιλέγουμε ανάλογα με την περίσταση (μέχρι τώρα έχουμε 3 - 4 βασικές και κάποιες παραλλαγές τους, αλλά θα θέλαμε να "οργανωθούμε" καλύτερα). 



Απολογισμό της Σαββατιάτικης βόλτας, θα διαβάσετε στα σχόλια πιο κάτω... Εδώ η αναμνηστική φωτογραφία, στον Αυλώνα, στο γνωστό μαγαζάκι, ακριβώς μετά την κατανάλωση όλων των κρεμών (και μερικών ρυζόγαλων και μερικών καφέδων!).




96 σχόλια:

  1. Σάββατο σίγουρα πράσινος !

    Θα δούμε και για τις άλλες μερες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρού επιτρέποντος, θα έρθω το Σάββατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Αν κάποιος έχει ή μπορεί να φτιάξει τη διαδρομή του Σαββάτου (γύρος Πάρνηθας) σε χάρτη, ας την αναρτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ χονδρικα ειναι αυτη η διαδρομη

    http://www.bikely.com/maps/bike-path/sminitis-hasia-avlona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά κάι πάλι.
    .
    .
    .
    για να δούμε ποιές θα προλάβουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή χρονιά και καλούς δρόμους να έχουμε

    μετά από αποχή 14 ημερών (Χριστούγεννα στη βόρια Ιταλία, πατρίδα της ποδηλασίας με εντελώς
    διαφορετική κουλτούρα και προσέγγιση στο ποδήλατο... όπου άρπαξα
    και ένα καλό κρύωμα το οποίο με ταλαιπωρεί ακόμα λιγάκι ... ) πράσινος για 04+06+07.01 για την απαραίτητη
    προετοιμασία για το πρώτο brevet της χρονιάς (... πρώτο δικό μου !?!?! ... και ο θεός βοηθός ... )

    παρόλη την αποχή μου παρακολουθούσα σχεδόν καθημερινά το blog και «πρασίνιζα» (...από φθόνο) σε κάθε σας έξοδο!!

    PS. Φραγκίσκο έχουμε νέα για τη μπλούζα ... τη περιμένω με αγωνία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα κανω και εγω τα παντα να ερθω το σαββατο,μια φορα εχω αξιωθει να την κανω μαζι σας και τις υπολοιπες ολο κατι προεκυπτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mac νομίζω ότι σε είδα σε μυστική το Σάββατο... κάνουμε προετοιμασία...;


    Τετάρτη και Σάββατο δεν το συζηταω εννοείται πράσινος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. john, με έπιασες στα πράσα !!
    όχι όχι ... καμία μυστική προετοιμασία,
    είχα υποχρέωση στο έτερο ήμισυ και για μην χάσω την ημέρα «την έκανα» νωρίς !!

    τα λέμε από κοντά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η καθημερινή πάλη με τα 'θηρία' για την επιβίωση, με έχει κουράσει... ψυχολογικά κυρίως, καθώς και η χθεσινή απογευματινή με 33 μέση, κι αυτή μ' έχει κουράσει.... σωματικά κυρίως, οπότε θα δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό εννοούσα, σ3βαστέ φραγκίσκο, αυτό περίμενα από σένα.
    Μέσα για όλα, πλην πέμπτης.
    Christos, επιβάλλεται η παρουσία σου. Φέρε μαζί στου και τη λιγερή μέση σου (33) και μοιράσου τη με όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προφανώς θα την μοιράσει.....
    Και μάλιστα διά δύο -> οπότε αύριο πάμε γιά 16,5 μέση.
    Μάλιστα δεν είναι δική μου πρόταση, του Cosmo (που μου έχουν λείψει τα μπλέ γράμματά του) είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το Σάββατο αν δε βρέχει...
    το καλοβλέπω...είναι και μέσα στο πρόγραμμα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν πέσουν μέσα οι μετ/κες προβλέψεις το Σάββατο στην Πάρνηθα θα χιονίζει καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βλέποντας και κάνοντας... Αν χιονίζει, θα παίξει "νότια εναλλακτική" ... stay tuned

    @Mac & @DimZaf Περιμένω παραλαβή (για τις μπλούζες σας) μέχρι το Σάββατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην κάνετε πίσω.. Κυκλοφορούν και λάστιχα με καρφιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πράσινος για Τετάρτη και Σάββατο με καλό καιρό...
    (Ισως και τη Παρασκευή σε πιο light εκδοχή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βγήκα σήμερα το πρωί από ξεκινώντας από ble για Σούνιο - Αγ Κωνσταντίνο-Ανάβυσσο και πίσω, για να δοκιμάσω τα καινούρια περιφερειακά..οπότε για το βράδυ δεν με βλέπω.. Αυριο Πέμπτη το πρωί θα κάνω πάλι μια βολτίτσα.. Την Παρασκεύη ο καιρός χαλάει και φαίνεται να φτιάχνει την Κυριακή.. Για την Κυριακή δεν έχει γράψει κανείς κάτι..Όλοι στην εκκλησία πάτε; ή πέφτει παντοφλίτσα; Μήπως το πρόγραμμα του Σαββάτου να το μεταθέταμε την Κυριακή; (σε περίπτωση κακοκαιρίας)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαύρισα σήμερα. Δυστυχώς, η χτεσινή εβδομηνταπεντάρα μου κόστισε σε μύτη μπουκωμένη και κεφάλι βαρύ. Αποφάσισα να μείνω μέσα για να φυλαχτώ για τα καλύτερα, αυτά του πουσού (ας μην αλλάξουμε τόσο εύκολα σχέδια λέω εγώ).
    Να σας συστήσω να έχετε κάτι για να προστατεύετε μύτη, αφτιά κτλ, γιατί εχτές με τον κρύο αέρα -πλούσιο σε υγρασία- να χτυπάει στα ρουθούνια, που τραβάγανε τόσα κυβικά μέτρα αέρα, τελικά μου κόστισε.
    Καλή και γρήγορη προπονησούλα εύχομαι, με εντονότερη μπλε συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα και από εμένα! Θα ήθελα να συμμετέχω στην ομάδα σας. Έχω κάποιους ενδοιασμούς για το αν θα καταφέρω να κρατήσω τον ρυθμό σας. Έχω trekking ποδήλατο και ασχολούμαι εντατικά από τον Σεπτέμβρη με αποστάσεις >50 χλμ. Καλλιθέα- Βάρκιζα το κάνω με 25-30 χλμ μέση ταχύτητα. Αξίζει να έρθω να προσπαθήσω ή να προπονηθώ πρώτα παραπάνω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάνω απο 40 ποδηλατα,πήγαμε Αναβυσσο και γυρίσαμε με απόλυτη ασφαλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Unknown"εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις δεν εχεις να χασεις τιποτα,τηρωντας παντα τους κανονες ασφαλειας,τουλαχιστον μεχρι την βαρκιζα και βλεπεις,λογικα θα μπεις στο γκρουπ και θα ακολουθησεις μια χαρα και που ξερεις μπορει να ειναι το κινητρο να παρεις και κουρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χμ.... τα πράγματα ήταν πολύ καλά στο "πήγαινε"....
    Στην επιστροφή έχω ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
    1. Στην Ανάβυσσο ακούστηκε ένα φεύγουμε και σε 20 δευτερόλεπτα είχατε εξαφανιστεί. Μέχρι να βάλουμε γάντια, να ανάψουμε φώτα, να κουμπώσουμε.... μετά έπρεπε να αρχίσουμε το κυνηγητό...
    2. .... ΟΚ...Λογικά μείναμε τελευταίοι. Πίσω λοιπόν είχε πολύ φυσαρμόνικα. Πολύ λέμε. Ειδικά σε ανηφοροκατηφοράκια. Κουραστικό - σπαστικό - επικίνδυνο.
    3. Στην κατηφόρα της Βάρκιζας μου βγήκε η αλυσίδα. Επόμενο να μείνω ακόμα πιο πίσω, ευτυχώς με καλή παρέα (Νίκο κλπ). Εκεί είδαμε ότι πχ ο Αλέκος είχε μείνει ΑΚΟΟΟΟΟΜΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.... τον είχαμε αφήσει ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Ευτυχώς ο κ. Παναγιώτης το πήρε είδηση και έμεινε να τον περιμένει.
    4. Στη λίμνη περιμένανμε ότι θα είχε ανασυγκρότηση. Ναι καλά..... Μ*Λ*ΚΙΕΣ.... Μείναμε και περιμέναμε μήπως φανεί Παναγιώτης + Αλέκος αλλά μάλλον είχαν κόψει από Βάρη..... Ωραία παρέα κάνουμε τελικά ......!!!!!
    5. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα snake bite ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ στην πίσω ρόδα του Νίκου..... και ενώ η αλλαγή "ήταν για χρονόμετρο" μόλις έπιασα την τρόμπα έκανα το θαύμα μου..... έσπασε η βαλβίδα μέσα στο ακροφύσιο της τρόμπας = τρόμπα Off + σαμπρέλα Off..... μιλάμε άμα σε πάει-σε πάει....
    Αυτά τα ολίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πέτρο μου δεν μπορώ να πώ ότι έχεις άδικο.....
    Μόνο αυτό το κ. με ενοχλεί λίγο ......(χαχαχά).

    Επί της ουσίας :
    -ήδη από την Ανάβυσσο είχα αναγγείλει φωναχτά ότι κάποιοι (μουά, Αλέκος, Βασίλης, Κώστας) θα πάμε από Βλάχικα.
    -έκατσα μπροστά προσπαθώντας να ελέγχω, όσο ήταν δυνατόν, τον ρυθμό. Μετά το ανηφοράκι πριν την Βάρκιζα βγήκα δεξιά περιμένοντας τους όπισθεν.
    -ο Αλέκος δεν ήταν μόνος του. Ήταν μαζί με τον Βασίλη. Όταν σας είδα με τον Νίκο σας ρώτησα γιά τους άλλους -ο Κώστας ήταν ήδη μαζί μου- και σας είπα ότι πάμε δεξιά. Μάλλον δεν με ακούσατε.
    -Η αλήθεια είναι ότι με τόσα πολλά ποδήλατα ο έλεγχος είναι δύσκολος. Ακόμη περισσότερο δυσκολεύει από την διαφορά δυναμικότητας των συμμετεχόντων.

    Σαν παρατήρηση μόνον, ο ρυθμός της διαδρομής (με μικρές εξαιρέσεις) ήταν -τουλάχιστον γιά εμένα- 'λογικός'. (Εκτός κι αν με το κολύμπι έχω 'τουμπανιάσει' κι εγώ .... δεύτερο χαχαχαααά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσυπογράφω την συστηματικά απότομη αναχώρηση απο Ανάβυσσο, όπου αναγκαζόμαστε και πατάμε οι περισσότεροι,χωρίς λόγο, κρύοι, μέχρι το Μαύρο Λιθάρι για να μαζευτούμε ...
    Προτείνω αυτός που αναλαμβάνει την πρωτοβουλεία για αναχώρηση, αν μη τι άλλο, να προσθέτει τις 3 λεξούλες "σε 3 λεπτά".
    Όσο έκανα ποδήλατο με το Πέτρο και το Νίκο στην ουρά, ταλαιπωριόμουν από την φυσαρμόνικα,(αποτέλεσμα ίσως και των πολλών ποδηλάτων), αλλά τα πράγματα διορθώθηκαν όταν μετά την Αγία Μαρίνα προχώρησα στο κέντρο του γκρουπ.
    Να σημειώσω επιπλέον την ύπαρξη κάποιων ποδηλάτων χωρίς κράνος, φώτων, ανακλαστικών επιφανειών κλπ, που μας ανάγκασαν να σχηματίσουμε ένα γκρουπ στα μετόπισθεν με ήρεμο ρυθμό και πολλές εναλλαγές μετά την Βάρκιζα που είχαν σαν αποτέλεσμα να πιάσουμε τους προπορευόμενους χωρίς υπερένταση.
    Ωραία κατά τ'άλλα βόλτα, με καλό καιρό,ρυθμό και μ.ο.τ από τους οδηγούντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ καλή η χθεσινή βόλτα.......
    Ακόμα καλύτερο το σημάδι που έχω μάθει......
    Σημαδεύω λακούβες με ανοιχτά.....μάτια....

    Ευχαριστώ πολύ τους Πέτρο, Άκη και Γιώργο που μου άλλαξαν(εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα...μόνο κοίταγα....) το λάστιχο σε χρόνους φόρμουλας 1....

    Οκ Πέτρο υπάρχουν και ατυχίες στην προσπάθεια για βοήθεια.....

    Χρωστάω βρώμικο κέρασμα......
    ε συγνώμη.....κέρασμα από ένα βρώμικο......χοχοχοχοχο

    Καλή χρονιά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κανα νέο για τις τρόμπες Άκη και Γιώργου έχουμε??????
    .
    .
    .
    ωναι... μόνο η μία στις 4 τρόμπες ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.... (...εχμ..χμ..χμ... η δική μου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. νομίζω ότι ήταν η πολυπληθέστερη (διορθώστε με...) μπλε-βόλτα με 40+ ποδήλατα. επίσης νομίζω ότι η εμπειρία του γκρουπ έχει συνολικά ανέβει και μας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και ευχαρίστηση!
    δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιος-κάποιοι λένε το 'φεύγουμε' από Ανάβυσσο. οι υπόλοιποι άμεσα 'ανεβάζουμε βρακιά' και φεύγουμε ξωπήσω (καλό το 'ξωπήσω' έτσι...!). αυτό είναι προφανώς (από ότι φαίνεται δηλαδή) κάτι αδιαπραγμάτευτο (ίσως καλώς, ίσως κακώς). Πάντως έριξα μια ματιά προς τα πίσω (γιατί σας νοιάζομαι όλους) ακριβώς στο τέλος των αλυκών(πως γράφεται;) (ακόμα Ανάβυσσος δηλαδή) και ήταν όλοι κολλημένοι.
    Το ακορντεόν (στο πίσω μέρος) είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται δυστυχώς σε όλα τα πολυπληθή και ακόμα και τα πιο προπονημένα γκρουπ, σε όλα τα μέρη του κόσμου. (αυτή την κουβέντα είχαμε και με τον triAlex στο πήγαινε...)
    Μόνη λύση, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι (στο πίσω μέρος) απλώς να λειτουργούμε σαν αμορτισέρ. να αφήνουμε την απόσταση να μικρομεγαλώνει, να μην κυνηγάμε με άλλα λόγια ( να συντηρούμε το ρυθμό μας), θυσιάζοντας το τέλειο κολλητήρι, ή φυσικά να μην είμαστε στο τέλος του γκρουπ.
    επίσης κατά την ταπεινή μου γνώμη οι συχνές αλλαγές είναι απαραίτητες (και ξεκουράζουν και μαθαίνουν και συντονίζουν και ευχαριστούν και και και). (αντε να το πεις αυτό βέβαια στον Παντελή ή στον Χάρη... όμως επίσης νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε ένα νέο νόημα στο ποδήλατο σε γκρουπ αλλά και γενικότερα και άρα να το προσπαθήσουμε).
    Νομίζω επίσης ότι έμφαση πρέπει να δοθεί και στο ότι είμαστε brevetόσκυλα (και όχι ομάδα pro tour) που σημαίνει αυτοδυναμία, αυτοεξυπηρέτηση, αυτοέλεγχος, αυτάρκεια και ο καθένας μόνος του έτοιμος για όλα.
    Τέλος θα ήθελα να δώσω έμφαση και στο ότι υπάρχουν παιδιά σαν τον Πέτρο που σκίζονται για τον 'συνάδελφο' και είναι έτοιμοι να προσφέρουν παντού και πάντα.
    Στο θέμα της ασφάλειας φυσικά πρέπει να επιμείνουμε. Συγχαρητήρια στον Γιώργο που φοράει κράνος. Αντε, να του φορέσουμε και γιλέκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. επί της ευκαιρίας.... διαθέτω για ΧΑΡΙΣΜΑ ένα ανακλαστικό γιλέκο χρώματος πορτοκαλί, της αττικής οδού αφόρετο σε ελκιστικό σακουλάκι!! όποιος επιθυμεί να το πάρει, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ, ας το δηλώσει, για να το φέρω σε κάποια συνάντηση. (φυσικά εξαιρούνται αυτοί που έχουν και το θέλουν για δεύτερο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Christos είπε...
    "διαθέτω για ΧΑΡΙΣΜΑ ένα ανακλαστικό γιλέκο χρώματος πορτοκαλί, της αττικής οδού αφόρετο σε ελκιστικό σακουλάκι!! όποιος επιθυμεί να το πάρει, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ, ας το δηλώσει, για να το φέρω σε κάποια συνάντηση. (φυσικά εξαιρούνται αυτοί που έχουν και το θέλουν για δεύτερο...)"
    Εμείς που το θέλουμε γιά τρίτο;;;;;
    Εξαιρούμεθα ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μετα απο δική μου υπόδειξη εγινε στάση στάση για ανασυγκρότηση στη λίμνη ... Περιμέναμε και τους τελευταίους και μετα φύγαμε...Παναγιώτη ,Αλεκο και λοιπούς τους συναντήσαμε ξανά στην Βούλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ωραία η χθεσινή μας βόλτα και σε ικανοπιοιητικό ρυθμό. Όσον αφορά το φαινόμενο "φυσαρμόνικας", θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο για τις πολύτιμες συμβουλές του. Kaτάλαβα ότι δεν φταίει μόνο η αλλαγή ρυθμού του γκρουπ αλλά και ότι πολλές φορές δεν ξέρουμε πως να κινηθούμε μεσα σε αυτό για να απορροφούμε αυτές τις αλλαγές, που ούτως ή άλλως πάντα θα συμβαίνουν, γιατί από όσο ξέρω κανένα ποδήλατο δεν έχει "ακόμα" cruise control.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ετσι όπως τα λέει ο Periklis έγιναν.

    .... αγαπητέ Παναγιώτη γνωρίζεις ότι μετά από κάποια ηλικία (την οποία ταχύτατα πλησιάζουμε και υμείς... καλά το γραψα;) δεν σας δίνουν αλλά σας πέρνουν.... όπως στους ηλικιωμένους... πρώτα τους πέρνουν το αυτοκίνητο, μετά το χωράφι, ύστερα το σπίτι, μετά τα ρούχα, ύστερα το ΠΟΔΗΛΑΤΟ......, οπότε να σου λείπουν τα τρία γιλέκα.... άκου τρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν βλέπω συμμετοχές για σήμερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολύ ωραία η βόλτα εχτές με εξαίρεση την αδυναμία κάποιων (νέων) να κινηθούν σε δυάδες και με ασφάλεια (κράνος, γιλέκα).
    Κοντά μας ήταν και ένας Αγγλος στο πήγανε, ονόματι Ian ο οποίος θα επανέλθει τις επόμενες Τετάρτες αφού εντυπωσιάστηκε από το επίπεδο του group και την όμορφη διαδρομή.Κάπου στον γυρισμό τον έχασα.

    Πολλά ευχαριστώ στον Χρήστο για τι πάντα ευπρόσδεκτες συμβουλές και παρατηρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγώ δεν παίζω για σήμερα (Πέμπτη).
    Για αύριο και μεθαύριο τι θα γίνει τελικά? Έχουμε τίποτα αλλαγές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαύρος για σήμερα, πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω.

    Για την επιστροφή - Λίμνη Βουλιαγμένης.... δεν ξέρω, ας γράψουν και οι άλλοι 3 του μινι-γκρουπ.
    Η διαφορά μας δεν πρέπει να ήταν πάνω από 2 λεπτά. Όσο έκανα για να βάλω την αλυσίδα + ένα κόκκινο φανάρι + τον πιο αργό ρυθμό μας για αυτά τα ελάχιστα χλμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να βγείτε αύριο χωρίς τον cosmo σας, που ενώ δεν το θέλει καθόλου, μάλλον θα καθήσει στη συντήρηση για να αποφύγει τα χειρότερα. Καιρό είχα να κρυολογήσω, και τώρα που προέκυψε, λέω να το χαρώ. Ελπίζω το σάββατο να είμαι μάχημος και να γίνει κάτι καλό. Τριημεριάτικα πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και εμένα μου κάνει εντύπωση ρε Πέτρο. Είναι απίθανο να καθυστερήσαμε περισσότερο από 3 λεπτά το πολύ. Η διαδικασία επαναφοράς της αλυσίδας κράτησε μετά βίας 30''. Και να διορθώσω ότι δεν μας έπιασε κόκκινο φανάρι. Περάσαμε από τον Παναγιώτη που περίμενε τους Αλέκο και Βασίλη χωρίς να σταματήσουμε.

    δεν έχει και πολύ σημασία αλλά πραγματικά ρε Περικλή είναι ανεξήγητο το ότι σταματήσατε χωρίς να σας προλάβουμε.

    Πέτρο αύριο? εγώ αν βγω θα ήθελα να είμαι στο μπλε 12 max.

    cosmo περαστικά....σύντομα κοντά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τα της Τεταρτης τελος...

    Αυριο θα ειμαι στο ble στις 09.00 και θελω και εγω να ειμαι πισω γυρω στις 12.00-12.30 max..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μάλλον μαυρίζω.

    Το meteo.gr δείχνει βροχή τις ώρες της βόλτας...
    Το νου σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λίγοι σήμερα, αλλά τα 90 χλμ. (μέχρι την Ανάβυσσο) βγήκαν άνετα (παρά τον αέρα). 6 στο πήγαινε, 7 στην επιστροφή, συχνές αλλαγές και όλα καλά.

    Τα λέμε το πρωί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η πρόβλεψη καιρού είναι για δυνατούτσικο νοτιά (θα γυρίζουμε γρήγορα ;-)). Όσο για βροχή, μη φοβάστε: καμιά ψιχάλα από τις 12:00 και μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μάλλον πράσινος για αύριο ! και εγώ θα ήθελα να είμαικατά τις 12 πίσω στο μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλό δρόμο, να είστε μάχιμοι.
    @manos: ρε πού πα ρε με το χρέπι!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @όλοι οι αυριανοί: προσοχή και εγρήγορση, τα δύο χέρια στο τιμόνι, γιατί δεν αποκλείονται αιφνίδια στιγμιαία δεκάρικα μποφόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. είδα το group στην Βούλα αλλά διστιχος ήμουν εν ώρα υπηρεσίας ομόλογο ότι ζηλεψα λίγο αλλά χάρηκα κιόλας πήρα και Εγω μια μικρή γεύση από ble! Ελπίζω το Σάββατο που γιορταζω να μου κάνει το δώρο ο καιρος και να κάνω μια πολύ ωραία βόλτα με μια πολύ ωραία παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ρε εσεις εχετε ξεφυγει...
    παντως το σαββατο να βρεθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πολύς ο αέρας σήμερα!!!! Που πάτε ρεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όχι απλώς πολύς... Τρελός αέρας!

    Ξεκινήσαμε 6: Περικλής, Χρήστος, Αλέκος, Παύλος, Γιώργος και υπογράφων. Δυστυχώς "χάσαμε" τον Αλέκο νωρίς, που έπαθε φουίτ στο Καβούρι και μας έδιωξε...

    Η συνέχεια ήταν προπόνηση δύναμης (με 8 - 9 Bf κόντρα), αλλά και "αγωνιστικής τακτικής", αφού από τη Βάρκιζα μέχρι τη Σαρωνίδα (όπου και κάναμε αναστροφή) βγήκε με ένα εξαιρετικό αριστερόστροφο ρολόι (είπαμε ήταν και ο Χρήστος μαζί ;-)). Κατά γενική ομολογία, αν δεν κάναμε αυτό το ρολόι, δεν θα τη βγάζαμε μέχρι τη Σαρωνίδα (λόγω του αέρα).

    Η επιστροφή ήταν λίγο πιο εύκολη (αφού σε κάποια κομμάτια ο αέρας ήταν πρίμα). Σε μεγάλο κομμάτι κάναμε δεξιόστροφο ομαδικό (έτσι για αλλαγή - ποικιλία :-) ).

    Η συμβουλή του cosmo (δυο χέρια στο τιμόνι), ήταν πολύ σημαντική... Είχε κάτι πλάγιες ριπές...

    Μπορεί τα χλμ που βγάλαμε σήμερα να ήταν λιγότερα, αλλά τα Watt ήταν σαφώς περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κι εγώ καθόμουν στην τηλεόραση και έβλεπα "σαρίτα" (μεταγλωτισμένη σειρά εξ αργεντινής). Ρε πώς κατάντησα ρεεεεε! Έπρεπε να ήμουν μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μα σειρά ήταν και αυτή που έβλεπες βρε αδερφάκι μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Λοιπόν: Για αύριο ισχύει το ραντεβού στο Σμηνίτη (Τατόι) στις 9:00. Ντυθείτε καλά (θα έχει πολύ κρύο). Ο αέρας θα έχει μειωθεί πολύ και βροχή ΔΕΝ προβλέπεται...

    Κάποιοι έχουμε μαζέψει κούραση στα πόδια τις τελευταίες μέρες, οπότε θα το πάμε πιο χαλαρά...

    Στις 8:30 έχω ραντεβού με τον Mac (Παύλο) στην Ποσειδώνος, στο φανάρι που οδηγεί προς τη Μαρίνα Φλοίσβου. Επίσης, θα μιλήσω με Γιώργο (yellowbird) για να πάμε παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλύτερη η sram red, το αναγνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το σημείο συνάντησης: http://g.co/maps/92unc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η διαδρομή (στο περίπου)

    http://connect.garmin.com/activity/91600502

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πολυ μα πολυ ξύλο σήμερα ....

    Για να δούμε αύριο τι καιρο θα μας κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οπως τα είπε ο Φραγκίσκος!!!
    Σε πρόλαβε η βροχή Περικλή;
    Αύριο Σμηνίτη.... θα φάμε κρύο...!! πάρτε κανένα αντιανεμικούλι-αδιαβροχούλι για τις κατηφόρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. μάλλον θα ρθω με Θεανό... πιθανά και Πύρρο...

    @Frankie ο αρχηγός λέει για αυτή τη χρονική περίοδο με βουνά...Ζώνη 2 με 65-80 στροφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @Tzeve Αυτό ακριβώς είχα κι εγώ στο πρόγραμμα ;-)

    @rafailakis Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Σε περιμένουμε!

    @all: Για Ble εμφάνιση, βάλτε καλό jacket και από πάνω την λεπτή Ble (όσοι έχετε/θέλετε). Θα έχει και φωτογράφηση ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πραγματικά σας ζηλεύω..
    καλά να περάσετε..
    Εγώ θα βγω για 50 χλμ πολύ πρωί γιατί μετά έχει γραφείο και δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πρασινος τελευταία στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλα να περάσετε.. Εγω μέσα , για ότι κανονιστεί αύριο Κυριακη.. Σκέφτομαι για κανένα Σούνιο με Άγιο Κωνσταντίνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 16 "γενναίοι" σήμερα στο ραντεβού στο Σμηνίτη...
    Όσοι άκουσαν τη συμβουλή μου και ντύθηκαν με ό,τι πιο καλό/ζεστό είχαν, ΔΕΝ το μετάνιωσαν. Η θερμοκρασία στον τερματισμό της ανάβασης Χασιάς ήταν από -1 έως 1 (ανάλογα πιο κοντεράκι κοίταγες). Αν προσθέσει κανείς και το "wind chill effect" στην κατάβαση... πιο κοντά στο -5 πρέπει να ήμασταν.

    Όμως το κέφι ήταν στα ύψη καθ' όλη τη διάρκεια, απρόοπτα δεν είχαμε, η διαδρομή πανέμορφη όπως πάντα, και κάτι λίγες ψιχάλες εδώ κι εκεί, μάλλον καλύτερη έκαναν την όλη εμπειρία, παρά οτιδήποτε άλλο!

    Ελπίζω να το απολαύσατε όλοι όσο κι εγώ! Δίδαγμα για την επόμενη φορά: να παίρνουμε τηλέφωνο στο μαγαζάκι στον Αυλώνα από την προηγούμενη, να έχει αρκετές κρέμες! Τις φάγαμε όλες όσες είχε (απλές και σοκολάτας) και χρειαζόμασταν και κάνα δυο ακόμα! (ΥΓ: Τη δική μου σε ποιον τη χρωστάω; Χρήστο σε σένα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. o καιρός αυτός είναι ιδανικός για την περίοδο (ok...ίσως λιγότερο κρύο)... η ανάβαση του Αγ.Μερκουρίου απλά απόλαυση...η παρέα καταπληκτική με ομοιογένεια..και χωρίς πολλές οργανωτικές κουβέντες // σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Ο ρυθμός κρατήθηκε από όλους και υπήρχε η ελευθερία και ο σεβασμός στα ιδιαίτερα προγράμματα.

    Εγώ υπόσχομαι την επόμενη φορά να φάω ρυζόγαλο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Με χαρά μου ποδηλάτησα σήμερα με μια dream team (με την ευρεία έννοια), σε μία διαδρομή που τα είχε όλα σε γερές δόσεις!
    Κλικάραμε ωραίες εικόνες, χορτάσαμε καλό ποδήλατο και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας.
    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Έγώ είμαι νέος στην παρέα!!Ευχαριστώ για την υπέροχη διαδρομή!Καταπληκτική παρέα!!! Όπως είπε και ο Pit,παντα τέτοια!!!!
    (ΥΓ:Ευχαριστώ για την κρέμα!! Χρηστο??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μια υπέροχη αλλαγή από τη βαρετή -πλέον- 'παραλιακή', με τον καιρό που δεν με ενόχλησε -ιδιαίτερα- και την ηρεμία του τοπίου αλλά και την εκλεκτή παρέα να συμπληρώνει ένα απίθανο ποδηλατικό πρωϊνό.
    @φραγκίσκος ο Rafailakis κέρασε τις κρέμες (όλων) για χάρη του γιού......
    ωραίο και το ριζογαλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ... τα έχω χάσει ΟΛΑ... έχω μείνει πίσω....
    ΑΛΛΑ για αύριο σκέφτομαι να αναπληρώσω.
    Τι λέτε, θα μαζευτούμε?
    Να πουμε 9.00 ΜΠΛΕ προς όπου βγάλει?
    Έχω 'πάσο ελευθέρας' και καλή διάθεση για ότι θέλει η παρέα.....
    .
    .
    .
    .
    .
    [επίσης, αν το επόμενο ΣΚ ο καιρός έχει φτιάξει, νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι σε Ελευσίνα - Αγ. Θ. και πίσω, με Μελετάκι μέσα.... _ ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ_]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πέτρο, οι περισσοτεροι έχουν προγραμματίσει ξεκούραση για αύριο. Αλλά ο Μάνος και ο Γιώργος (yellowbird) κάτι έχουν στο μυαλό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. για αύριο μαύρος... Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο ποδήλατο.... θα πρέπει να μου κόψουν και μισθό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΟΚ, καλά τα λέτε.
    Κατά τις 9.00 θα περάσω από ΜΠΛΕ, αν βρω κάποιον συνεχίζω, αλλιώς μπορεί να ανέβω κανα κρεμαστό λαγό και να γυρίσω.
    Θα δω, ανάλογα με καιρό, παρέα και κέφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ρυθμός πειθαρχιμενος σαν καλοκουρδισμενο ρολόι !

    Η διαδρομη όπως πάντα τέλεια .

    Και οι 16 συμμετοχές δηλώνουν την δυναμικότητα της Μπλε παρέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @ Πέτρο,ο καιρός σήμερα ήταν φανταστικος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. φανταστικος ο καιρός ειδικά εκεί που είχαν παγώσει τα άκρα μας και η υγρασία κτυπαγε το υδρωμενομου στερνο!!! το θυμάμαι και κρυωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Οι θρυλικοί μπλέδες δίνουν το παρών και στα δύσκολα. Αυτό πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό μας και όχι μόνο βόλτες στην παραλιακή.

    Παρ'ό,τι τελειώνοντας την ανάβαση χασιάς ανησύχησα σοβαρά για το ορθό της επιλογής μου να σκαρφαλώσω στα σύννεφα χειμωνιάτικα, μία μέρα μετά από κρυολόγημα, φαίνεται να γλιτώνω μόνο με εναλλάξ βουλωμένες εισαγωγές. Το μοτοσυκλετιστικό αξεσουάρ για το λαιμό και πρόσωπο έκανε τη δουλειά του.

    Θέλουμε τη φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εκπληκτική προπονησούλα σήμερα. Μου άρεσε πολύ η διαδρομή την οποία δεν είχα ξανακάνει και πιθανώς να μην έκανα ποτέ αν δεν υπήρχε αυτή η ποδηλατική παρέα που έχει κερδίσει την ειλικρινή εκτίμησή μου.
    Νομίζω πως είμαι από τα νεότερα "μέλη" και αισθάνομαι λες και ποδηλατούσαμε μαζί χρόνια. Ακούω τις συμβουλές των παλαιοτέρων και μετά από κάθε βόλτα είμαι καλύτερος από πριν.

    Λεπτομέρειες σημερινές:
    Η διαδρομή μέχρι να ξεκινήσει η ανάβαση Φυλής. Επικίνδυνη από Κάγκουρες με Ντάτσουν και περίεργα βλέμματα.Ειδικά αν ποδηλατήσεις μόνος.

    Το τσουχτερό κρύο στις κορυφές/ανασυγκροτήσεις και βεβαίως... στις καταβάσεις. (Την επόμενη φορά θα ακούσω λίγο καλύτερα τους παλαιότερους και θα έρθω ακόμα πιο εξοπλισμένος από ρουχισμό)

    Ο κίνδυνος γλυστρίματος/τούμπας στις καταβάσεις μιας και σε όλη τη διαδρομή έβρεχε ή ψιχάλιζε. Ειδικά ο συνδυασμός βρεγμένου με τα δικά μου ελαστικά ήταν ότι ΔΕΝ έπρεπε...

    Μου άρεσε πολύ ο ρυθμός που ήταν βατός για όλους μας, η πλήρης απουσία γκρίνιας, και ο ελεύθερος ρυθμός ανάλογα με τα κέφια του καθενός στις αναβάσεις.

    Αυτά. Άντε και εις ανώτερα (ή να πω Ψηλότερα?)

    Ευχαριστούμε τον Rafailakis για τις κρεμούλες.

    Ε ΡΕ πόσες(κρεμούλες) έχεις να ταίσεις ακόμα! Ούτε που το φαντάζεσαι...!
    Να σου ζήσει!


    Φωτογραφίες θα ανέβουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανέβασα μια φωτό στο αρχικό post.
    Τα υπόλοιπα αύριο... Πάω για ύπνο, να ξεκουράσω το κορμί μου... Αύριο recovery ride στο Ελληνικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εγώ για ρηκόβερι πήγα για περπάτημα στο τατόι (τί περίεργο, κι εχτές από εκεί πέρασα) και παρατήρησα πόσο όμορφο είναι το κατσιμίδι. Επειδή ποτέ δεν περνάμε όσο χρόνο αξίζει σε αυτό λόγω κατηφόρας, προτείνω το ερχόμενο σάββατο να γίνει η ίδια διαδρομή ανάποδα, ώστε να θαυμάσουμε το τοπίο. Θα είναι μάλλον πιο δύσκολη, με περισσότερο "πάτα-τράβα".
    Διαφορετικά, ίσως λίγο ντούο-κολί, για να μην πω τρε.
    Δεν ξέρω τί θα λέγατε κι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το 2012 δεν ξεκίνησε καλά ποδηλατικά για εμένα ένα κρύωμα που με ταλαιπωρεί από την Τετάρτη με καθήλωσε και έχασα δυστυχώς όλες τις βόλτες τις εβδομάδας.Ελπίζω την ερχόμενη Τετάρτη να επανέλθω δυναμικά!!!Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Εγω παιδια είχα την ατυχή εμπνευση να γυρισω από Ορωπό στην Αθηνα την Παρασκευή με 9 μποφωρ κοντρα ανεμο και βροχη κατα ριπας, στην χειροτερη εξοδο των τελευταιων ετων.

    Δεν σας κρυβω πως ζηλευω λιγο γιατι ήθελα να ελθω το Σάββατο μαζι σας, ελπιζω ομως στην επομενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. γαμωτ* - γαμώτ*.... πάω να σκάω....
    Με όλες τι μ*λ8κίες και τις ατυχίες που με κυνηγούν έχω χάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....
    Πήζω και δεν ελπίζω....
    .
    .
    άντε να δούμε μέχρι πού.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. μπορούμε το επόμενο Σάββατο (που μάλλον θα έχει και καλό καιρό)πάλι από Σμηνίτη, ανάβαση κατσιμίδι-Αγιο μερκούριο (να δούμε τη θέα που λέει κι ο Cοsmo) , μετά από Μαλακάσα για Ωρωπό (κατηφόρα), και παραλιακός για Κάλαμο (πολύ ωραία διαδρομή), και τέλος ανάβαση για Καπανδρίτι (ανάβαση τύπου Φιλής στο λίγο ποιό δύσκολο.... ίσως) και επιστροφή πάλι Σμηνίτη από Κρυονέρι....(περίπου 80 χλμ..... θα δούμε πως μπορούμε να τη μακρύνουμε λίγο... αν και δεν είναι απαραίτητο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. @Χρηστος μετα το Καπανδριτι για Βαρναβα, Μαραθωνα,Νεα Μακρη, Διονυσο.

    Για ριξτε μια ματια εδω οπως την σχεδιασα.

    http://www.mapmyride.com/routes/view/63598708/?open_ive_done=1&new_route=1

    Θελει ομως εκκινηση πιο νωρις 8 ίσως και 07 30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. @ioannis.... καλό.... μα θα έχουμε αυτοκίνητα στον σμηνίτη....
    και είναι και 4 αναβάσεις (που οι 2 τουλάχιστον είναι βαρβάτες) και κάμποσα παραπάνω χλμ....
    δεν ξέρω ότι πει το κονκλάβιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ψηφίζω να το κουβεντιάσουμε αύριο (Τετάρτη) στην βραδυνή.
    Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μία προπόνηση της τάξης των 120+ μαζί με αναβάσεις.
    Αυτό το "Μελετάκι" υπάρχει τρόπος να το συμπεριλάβουμε στη βόλτα μας?

    Μην ξεχνάτε ότι πριν 2 μήνες με την βόλτα των τριών αναβάσεων (του Cosmo) τα χλμ είχαν πλησιάσει για πολλούς τα 150.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Χαλαρώστε...
    Το Μελετάκι δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αρκεί να μην ξεχαστείτε και αρχίσετε να πατάτε και να κυνηγάτε... Πέρσι είχαμε πιάσει μια κουβέντα με τον Πέτρο και ούτε καταλάβαμε πότε τελείωσε η ανηφόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΧΑΧΑΧΑ....ναι, πέρυσι είχαμε μείνει με την απορία...
    "ρε συ, αυτό ήταν το Μελετάκι όλο και όλο????"
    .
    .
    .
    θυμόμασταν από τα παλιά τα χρόνια.
    Τώρα είμαστε (είσαστε) τούμπανοι.... χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γειά σου μητσάρα dimzaf! Μου αρέσουν οι απόψεις σου. Στο συνέδριο της τετάρτης, απ'όπου θα απουσιάσω αναγκαστικά, σε εξουσιοδοτώ να με εκπροσωπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μελετάκι της πλάκας stop.
    120+ χλμ. αν θελουν οι πολλοί εγώ μέσα stop.
    σκεφτείτε που θα αφήσουμε αυτοκίνητα ή όχι stop.
    αύριο θα είμαι Γερμανία για δουλειά stop.
    από Πέμπτη ξανά διαθέσιμος stop.
    ποδήλατο μόνο ΣΚ stop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 120+
    Αυτοκίνητα όχι, αλλά αν πρέπει για κάποιον: 800 σμηνίτη.
    Για κατσιμίδια, ωρωπούς, καπανδρίτια, μαλακάσες, μαραθώνες, τα πάντα. Να κάνουμε και έναν κρεμαστό λαγό στο τέλος.
    ΌΛΟΙ οι μπλέδες σάββατο μαζί. Θα κάνουμε απογραφή.
    Ναι πέτρο, ο καιρός γαρ εγγύς.
    Και καλή πορεία για το σύλλογο.
    Στοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Επειδή 'κάποιος' από εδώ μέσα με ''πιέζει'', η αυριανή διαδρομή Σμηνίτη-Αγ.Μερκούρι-Μαλακάσα-Ωρωπό-Κάλαμο-Καπανδρίτι-Σμηνίτη μπορεί να γίνει-(θα έχει βέβαια κρύο, αλλά πιστεύω λιγότερο από την προηγούμενη φορά)-και αργότερα σήμερα θα κοιτάξω πως μπορώ να την 'αυξήσω' λίγο και 'έτσι' να ικανοποιηθεί και ο 'κάποιος', αλλά ταυτόχρονα να μην βγουν και 6 εκατομμύρια χλμ. διότι πιθανόν να μην διαθέτουν όλοι ούτε το χρόνο αλλά ούτε και την όρεξη. Επίσης να περισσέψει να βγούμε και Κυριακή λιγάκι.... ε' τι λέτε;;.....
    θα τα πούμε πάλι σε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εφ' όσων η παρέα θέλει.... για αύριο προτείνω την εξής:
    εκκίνηση :09:00 Σμηνίτη (για να έχουν λιώσει λίγο τα χιόνια)
    δρομολόγιο: Σμηνίτη-ανάβαση Αγιο Μερκούρη-κατάβαση Μαλακάσα μέχρι σκάλα Ωρωπού-ευθεία και παραλιακός προς Κάλαμο-ανάβαση Καπανδρίτι-ευθειοανάβαση Βαρνάβα-ευθειοανάβαση Γραμματικό-ευθειοανάβαση Καλέτζι-ευθειοανάβαση Λίμνη Μαραθώνα και φράγμα-αναβασοευθεια Αγ.Στέφανο-αναβασοευθεια Κρυονέρι-Σμηνίτης.
    φορά: δεξιόστροφη
    χλμ.: περί τα 100.
    βαθμός δυσκολίας: θα περάσουμε υπέροχα
    τοπίο: καταπληκτικό
    ρυθμός: ανάλαφρος
    και ο 'κάποιος' θα συμπληρώσει περί τα 150 από το σπιτάκι του για να ησυχάσει.....
    κι εφ' όσων πάμε θα κάνουμε save μία ακόμα ωραία διαδρομή για το αρχείο μας.
    αν δεν σας αρέσει όμως, πάμε όπου αλλού θέλετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή