Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ble Cycling Club - Επικοινωνιακά κανάλια

Μια ανασκόπηση των "επικοινωνιακών" μας καναλιών:

To blog
Αυτό εδώ το blog (brevetolatres.blogspot.com) είναι το βασικό κανάλι επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε από τον Ιανουάριο του 2010 (κοντεύουν 2 1/2 χρόνια, πότε πέρασαν;). Πριν από αυτό (για να θυμόμαστε και τις ρίζες μας) χρησιμοποιούσαμε το www.podilates.gr (το οποίο ακόμα αποτελεί έναν από τους συνδέσμους μας με τον υπόλοιπο κόσμο) και το περιστασιακά το www.cyclist-friends.gr .
Τούτο εδώ το blog, βολεύει για τον συντονισμό και την "άμεση" ηλεκτρονική ενημέρωση, ενώ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες!

Το site
Μετά από μια τεράστια προσπάθεια του Κώστα (Ραφαηλάκη) έχει στηθεί το www.blecyclingclub.gr . Πρόκειται για πλήρες site βασισμένο σε Joomla. Όπως θα έχετε δει, έχουμε αρχίσει σιγά-σιγά τη μετάβαση στο καινούριο περιβάλλον. Για να μην έχουμε προβλήματα επικοινωνίας και συντονισμού, θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα μεταφέρεται η χρήσιμη πληροφορία από το blog στο site. Η καθημερινή επικοινωνία και ο συντονισμός προπονήσεων, θα μεταφερθούν τελευταία (οπότε και το blog θα κλειδωθεί). Μέχρι τότε, τα post σας σε αυτό εδώ το blog, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα βλέπει τουλάχιστον ένας (εγώ - ναι, μου έρχεται email για κάθε comment που δημοσιεύεται από οποιοδήποτε χρήστη, σε οποιοδήποτε post, όσο παλιό και αν είναι!).

Η σελίδα στο Facebook
Δεν μπορέσαμε να "αντισταθούμε" στη λαίλαπα... Έχει δημιουργηθεί ο χρήστης Ble Cyclingclub τον οποίο χειριζόμαστε ο Κώστας κι εγώ. Επίσης, ο χρήστης αυτός (ο Ble Cyclingclub), έχει δημιουργήσει τη   σελίδα Ble Cycling Club Community. Μπορείτε (όσοι χρησιμοποιείτε Facebook) να γίνετε "φίλοι" με τον Ble Cyclingclub και να κάνετε like στη σελίδα Ble Cycling Club Commuinty.
Είναι γνωστό (στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ των social media) ότι τα online κανάλια επικοινωνίας έχουν τη δική τους δυναμική, η οποία δύσκολα μπορεί να επηρεαστεί από τη θέληση 1 - 2 ανθρώπων. Οπότε θα δούμε τι μορφή θα αποκτήσει αυτό το κανάλι... Σε πρώτη φάση πάντως, θα διατηρήσουμε τη σελίδα για "διαφημιστικούς" / συμπληρωματικούς σκοπούς.
Η πρωτογενής πληροφορία και - κυρίως - η απ' ευθείας επικοινωνία και συντονισμός, θα γίνεται από το blog και λίγο αργότερα από το site, όπως εξηγήθηκε πιο πάνω.

Θα δείτε επίσης (οσονούπω), ακόμα περισσότερες φωτογραφίες (μόλις αποφασίσουμε πού θα τις συγκεντρώσουμε!), ίσως κάποιο twitter account και ίσως κάποιο youtube κανάλι ;-)

3 σχόλια:

 1. Brevet Πύργου:

  Ψάχνω παρέα για το brevet του Πύργου. Σκέφτομαι το εξής πρόγραμμα:
  - Ξεκινάμε Παρασκευή από Αθήνα (αδιάφορη η ώρα)
  - Διανυκτέρευση Παρασκευή βράδυ στον Πύργο
  - Brevet το Σαββάτο
  - Επιστροφή Αθήνα το Σαββάτο το βράδυ
  ή Διανυκτέρευση και επιστροφή την Κυριακή

  Διαθέτω το αυτοκίνητο και θα μοιραστούμε τα έξοδα.
  Για επικοινωνία και λεπτομέρειες στο kolyb@yahoo.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή