Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Back to basics

Μετά από τις επιτυχίες του περασμένου Σαββατοκύριακου και τις συμμετοχές μελών μας σε όλα τα ποδηλατικά και τριαθλητικά μέτωπα, επιστρέφουμε σε μια απλή, απολαυστική προπόνηση, δίπλα στη θάλασσα, με θέα χορταστικό ηλιοβασίλεμα (μην ξεχνάτε να του ρίχνετε κλεφτές ματιές - όση ώρα είστε μέσα στο group - μπορείτε να το απολαύσετε περισσότερο όση ώρα είστε στην πρώτη σειρά και δίνετε ρυθμό στο τρένο ;-) ).

Εκκίνηση στις 19:00 από τo Ble, με προορισμό την Ανάβυσσο με μ.ω.τ. ~ 30 km/h.

24 σχόλια:

  1. Δυστυχώς άλλη μιά μέρα μαύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράσινος αλλά με βάρος στη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτός απροόπτου......πράσινος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή δεν είμαι για κάτι παραπάνω από μια άκρως χαλαρωτική βόλτα και επειδή το ποδήλατό μου το έστειλα για ένα καλό service, για σήμερα θα απουσιάσω.
    Καλή βόλτα και καλά να περάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους!! Μαύρος για σήμερα λόγω δουλειάς.
    Συγχαρητήρια σε Αλέξανδρο,Κοσμά,DimZaf!!

    Η ble αρμαδα θα κάνει απόβαση(με ferryboat-παντόφλα ,ετσι Χρήστο;;)στην Εύβοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαύρος για σήμερα.

    για Εύβοια, από ότι φαίνεται, 'είμαστε' καμιά 20αρια.... πολύ πιθανό λοιπόν.

    πρώτα έχουμε Θήβα όμως, που μάλλον 'είμαστε' πάλι καμιά 20αρια... κι αυτό πολύ πιθανό λοιπόν...

    μείνετε συντονισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γμτ! Πάλι δεν θα ακολουθήσω.

    Έχω το Μπέμπη άρρωστο. Γαμήθηκε η κατάσταση με τις ιώσεις φέτος.

    Καλά να περάσετε και να ευχαριστηθείτε τη θέα του ήλιου που θα βουτάει προς Πειραιά πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Green,

    Επιστροφή από Dakar μέσω Παρίσι.

    Καλή μας βόλτα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια μεγάλη (24+) και όμορφη παρέα γέμισε την παραλία και σήμερα. Με μ.ω.τ. 29.5 km/h πήγαμε Ανάβυσσο και γυρίσαμε, με στρωτό ρυθμό (ευχαριστούμε Βαγγέλη) και με μπόλικο κέφι, χωρίς απρόοπτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...και όταν ο ρυθμός είναι στρωτός και ξεκούραστοι είμαστε και πλακίτσα κάνουμε και σπριντάρουμε δυνατα και κόσμος δεν μένει πίσω, και νευράκια δεν υπάρχουν και ...ευχαριστούμε ξανά Βαγγέλη...έτσι για να μη ξεχνιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια ΠΟΛΥ δυσάρεστη είδηση...

    Όπως διαβάζω από σχετικό post στο cyclist-friends, o Σπύρος (Αβδέλαρος), ιδρυτικό μέλος της Λέσχης μας και μια από τις έμπειρες ατμομηχανές των τραίνων μας (είτε τις Τετάρτες είτε σε brevet) έπεσε θύμα "κάγκουρα" στον παράδρομο του ΣΕΦ, καθώς έκανε ποδήλατο μαζί με την κόρη του και άλλους φίλους του!

    Ο Κώστας Κεσίνης που ήταν επίσης παρών, μεταφέρει την είδηση πως ο Σπύρος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο για να χειρουργηθει σε σπασμένο πόδι... Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω μάθει - λόγω της ώρας δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον Παναγιώτη (Κοκκαλιάρη) που είναι στενός φίλος του και ήταν επίσης παρών στο ατύχημα.

    Ελπίζω τα δυσάρεστα νέα να σταματήσουν κάπου εδώ... Πριν από μερικές μέρες, ο Παναγιώτης "γλίτωσε" μόνο με μώλωπες... Τώρα αυτό. Τι να πω!

    http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?41274-%F4%F1%EF%F7%E1%E9%EF-%F3%F4%EF-%D3%C5%D6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να επανέλθει γρήγορα ο βράχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μακάρι να γίνουν όλοι τους γρήγορα καλά.

    πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί με αφορμή το ατύχημα αυτό αλλά και άλλα σαν κι αυτό.
    το μόνο που θα ήθελα να γράψω είναι αυτό: 'μην περνάτε τα 'κόκκινα' (τουλάχιστον τα καραμπάμ...), μοιραστείτε τι δρόμο', είναι ασφάλεια, είναι πολιτισμός, είναι το σωστό παράδειγμα, και τέλος είναι, ίσως το ουσιαστικότερο, που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς (οι ποδηλάτες), και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

    το Σάββατο τι λέτε για καμιά παραλία με βουναλάκι....;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Πραγματικά πολύ δυσάσρεστη είδηση... Ας είναι το τελευταίο...
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εύχομαι να έχουν καλή ανάρρωση και να είναι και πάλι με κέφι στο ποδήλατο. Η εποχή είναι παράξενη και δύσκολη και η ανομία ολοένα και αυξάνεται. Πιστεύω ότι το ποδήλατο είναι πολιτισμός και δεν είναι τυχαίο ότι θα βρεθούμε απέναντι από όλους αυτούς που εκπροσωπευόμουν το αντίθετο: την ανεξέλεγκτη πορεία στην παρακμή. Τώρα που πήγα στον αγώνα της Λίμνης Πλαστήρα μου είπαν μια ιστορία για κάποιον με μηχανή που χτυπά με ρόπαλο μοναχικούς ποδηλάτες στην παραλιακή και έχει στείλει κάποιους (όπως και αυτόν που μου το είπε) στο νοσοκομείο, το γνωρίζετε το θέμα;
    Πρέπει να προσέχουμε πολύ, αλλά και ο ένας τον άλλον.

    Παραλία με βουναλάκι ή βουναλάκι με παραλία; Κάτι με χιλιόμετρα θα πρότεινα για να προετοιμαζόμαστε και για την Θήβα. Μήπως μια ιδέα θα ήταν να βγαίναμε λίγο και στους δρόμους του brevet ... Σμηνίτη - Χαλκίδα - Ανάβαση Ριτσώνας - Ερυθρές και επιστροφή από Πάρνηθα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι φωτογραφίες από το ατύχημα που είδα στο FB είναι σοκαριστικές. Μακάρι να είναι καλά όλοι και να είναι κάτι περαστικό.
    Ενήμέρωσέ μας ρε Παναγιώτη τί γίνεται.....
    Θα συμφωνήσω με τον Κοσμά...Η εποχή είναι περίεργη...για όλους...
    Τι να πώ ρε παιδιά...προσοχή όσο μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομίζω όλοι μας, τουλάχιστον μια φορά, έχουμε κάνει ποδήλατο στο Σ.Ε.Φ. και έχουμε νιώσει ανασφάλεια όταν αυτοί οι επιδειξίες κόβουνε στροφές η κάνουνε άλλα πειράματα... απ' τη μια ΔΕΝ υπάρχει σεβασμός για τους άλλους (ούτε μυαλό να φτάσουν σε αυτή την σκέψη) ... απ' την άλλη κανέναν έλεγχο.
    Καλά λέτε ότι, εμείς πρώτοι, πρέπει να δίνουμε το σωστό παράδειγμα...όμως μόνο αυτό δεν φτάνει δυστυχώς…..τα παιδιά βρέθηκαν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή..!!
    Όταν είδα τις φωτογραφίες πάγωσα.
    Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να ξεχάσουν γρήγορα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το σοκ του Παναγιώτη ήταν μεγάλο. Βρισκόταν 100 μέτρα πιο πίσω και τα είδε όλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

    Ο 2ος άτυχος ήταν ο Θοδωρής ο Παπουτσάς (γιος του Λευτέρη, προέδρου της ΠΕΠΑ). "Τη γλίτωσε" με πρησμένα γόνατα και μώλωπες, χωρίς σπασίματα.

    Ο Σπύρος χειρουργήθηκε γιατί είχε συντριπτικό κάταγμα κνήμης. Θα μάθω νεότερα και θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή ανάρρωση στον φίλο Σπύρο που μεταξύ άλλων ειναι και συλλέκτης ατυχιών (ΡΒΡ + ΣΕΦ).

    Ευχομαι να επανέλθει σιδερένιος.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περαστικα στους άτυχους φίλους ποδηλάτες..Η κατάσταση έχει ξεφύγει.. Φαντάζομαι δεν θα είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης,,Ο Σπύρος είναι έμπειρος ποδηλάτης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απολύτως κανένα περιθώριο... Ο 2ος (Θοδωρής) είναι αθλητής πολλά χρόνια... Ο οδηγός του ΙΧ μάλλον τράβηξε χειρόφρενο στην ΕΥΘΕΙΑ και τους "μάζεψε" με το πλάι του ΙΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτή η εποχή είναι εποχή παράνοιας. Το βλέπουμε κάθε μέρα στη δουλειά, στο δρόμο, στα δημόσια. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όπως εγώ, ή εμείς, παίρνω το ποδήλατό μου για να σκαρφαλώσω στο βουνό, ή να κάνω ισιάδα όσο πιο σβέλτα μπορώ για να καθαρίσω το μυαλό μου από το άγχος στη δουλειά, άλλοι παίρνουν το αυτοκίνητο για να ξεθωλώσουν και αυτό γίνεται επικίνδυνο. Μαζί και με την παγιωμένη συμπεριφορά του νεοέλληνα, που νομίζει ότι είναι ο μόνος που αξίζει ανάμεσα στο σωρό να βολευτεί και οι άλλοι είναι σκουπίδια, τα αποτελέσμα τα βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό.
    Όμως, πού θα πάει, θα ξημερώσει.
    Και αυτό που αναφέρει ο κοσμάς είναι ανησυχητικό, το λιγότερο, για το πού ζούμε.

    Όσο για το βράχο το σπύρο, αυτός είναι φτιαγμένος από πολύ γερό υλικό και θα είναι πάνω στη σέλλα πιο σύντομα απ'ό,τι νομίζουμε, να κηνυγάει να επανέλθει σε φόρμα. Το ατύχημα θα είναι παρελθούσα εμπειρία.

    Ας φτιάξει και ο καιρός, γιατί και αυτός πουλάει τρέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή