Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

We are back!



Επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες, από τη Σπάρτη και το Ξηροκάμπι.
Οι διηγήσεις θα συνεχιστούν για πολύ καιρό. Είναι σίγουρο!
Προσωπικά, θα τις γράψω στο blog μου και θα σας τις κάνω γνωστές από κει.

Σε λίγο θα μπούμε σε transition period και μετά θα ξεκινήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη την επόμενη σαιζόν. Αλλά πριν από αυτό έχουμε... brevet! Χαλκίδα, το δικό μας (Ble) και ίσως και της Κορίνθου αν κάποιοι δεν έχουν χορτάσει χιλιόμετρα!

Στη γνωστή σελίδα (http://brevetolatres.blogspot.gr/p/ble.html) έχω ήδη ξεκινήσει την καταγραφή αυτών που θα πάνε στη Χαλκίδα. Περάστε να "δηλώσετε"!

Επίσης, μην ξεχάσετε τη ΦΠΑ βόλτα και τη βοήθεια που πρέπει να δώσουμε όλοι σε αυτή την πρωτοβουλία. Ελέγξτε για λεπτομέρειες, στη σχετική σελίδα (http://brevetolatres.blogspot.gr/p/blog-page_17.html). Παρακαλούνται (τουλάχιστον) δύο Ble να δηλώσουν "παρόντες" και να βοηθήσουν τον Κώστα, αναλαμβάνοντας ρόλο μηχανοδηγού!

Τέλος, όπως κάθε Τετάρτη, ξεκινάμε στις 19:00 από το Ble, για Σαρωνίδα ή Ανάβυσσο, ανάλογα με τα κέφια!

17 σχόλια:

  1. Γλυκός καιρός, γλυκός ρυθμός... Δεν πιστεύω να έχετε κανένα παράπονο με το ρυθμό (στο πήγαινε) σήμερα, ε;

    Αν δεν ήμουν λίγο άτυχος, θα φρόντιζα για το ρυθμό και στην επιστροφή... Μια ακτίνα του πίσω τροχού μου παρέδωσε το πνεύμα λίγο πριν τη Σαρωνίδα. Την τύλιξα με τη διπλανή της, άνοιξα και τα πίσω φρένα και με πολύ προσοχή στις λακκούβες, επέστρεψα!

    Ευχαριστώ τον Αλέκο για την παρέα στην επιστροφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ηταν και ο Ζαφ. μαζί σου στην επιστροφή; Δεν τον είδαμε στο περιπτερο. Πάντως πολύ άτυχος ο Νίκος (μαραθωνοδρόμος).. το παλικάρι με το σκάσιμο. Αλλάξαμε την μπρωστινή σαμπρέλα με μια που είχε αλλά σκίστικε κατα την είσοδο. Ευτυχώς δεν την έκανα εγώ την μαλ..κία. Τελικά την μπαλώσαμε και ξεκινήσαμε. Μετά απο δύο πεταλιές του σκάει το πίσω. Ευτυχώς ένα γκρούπ σταμάτησε και μας έδωσε μια σαμπρέλα. Και ξεκινήσαμε 1ώρα παιδεμα. Στην Γλυφάδα του ξεφουσκωνε το μπρωστινό ((μπαλωμένο). Τελικά πήρε το τράμ. Κατα τα άλλα οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ την έκανα από πολύ νωρίς Μητσάρα. Είχα κάνει επιτόπια στο Ribas.
      Πάντως είχε σούπερ βραδιά εχτές και η θέα του απομακρυνόμενου γκρουπ από τα μάτια μου ήταν πολύ όμορφη.

      Βεβαίως (κλασσικά) στο τέλος υπήρχε μία παραφωνία.
      Κάποιος χωρίς γιλέκο, χωρίς κράνος, και σκουρόχρωμα ρούχα.
      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
      Αν μας διαβάζει θα ήθελα να του πω πως πρέπει να ΣΕΒΕΤΑΙ τους κανόνες του γκρουπ και την επόμενη φορά να είναι "προβλεπέ".

      Διαγραφή
    2. Χθές βρήκες να την κάνεις... τέλεια νύχτα πράγματι!! Στα Leroy merlin έχει πλέγμα ανακλαστικο με 3 ευρώ όποιος δυσκολεύεται να αγοράσει. Για την ασφάλεια μας είναι το πρώτο που θα κοιτάξουμε.

      Διαγραφή
  3. Δημήτρη σε ευχαριστώ για την παρέα σου !! Θα τα πούμε πάλι σύντομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι γλυκός καιρός και ακόμα καλύτερος ρυθμός! Η διαδρομή βγήκε ξεκούραστα, άνετα ακόμα και από έναν... καινούργιο όπως εγώ.
    Ευχαριστώ σε όλους τους συμμετεχοντες!
    Λυπάμαι για τις μικρο-ατυχίες του Φραγκίσκου και του Νίκου που οδήγησαν σε ταλαιπωρία μια κατά τα άλλα εξαιρετική βόλτα. Ελπιζω την επόμενη φορά να λειτουργησουν ολα αψογα.
    Thanks again!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά με τον τροχό μου! Επισκευάστηκε η ακτίνα και δοκιμάστηκε στην Πάρνηθα το ΣΚ ;-)

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Γιώργο ,
    Άμα δεν πάθεις δεν μαθαίνεις !! Πήρα το μάθημα μου , δεν πάω πάλι για προπόνηση ποδηλάτου αν δεν έχω δύο σαμπρέλες στη θήκη . Πολύ σημαντικό η εισαγωγή της νέας σαμπρέλας , θέλει μεγάλη προσοχή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα λες! Δυο σαμπρέλες τουλάχιστον! Τα ίδια είχαμε πάθει και με τον Άγγελο πριν κάνα μήνα σε πρωινή Σαββατιάτικη προπόνηση, όταν του έσκασαν και τα δυο λάστιχα κοντά στο Λαύριο και έκατσα να τον βοηθήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://frankiebicycle.blogspot.gr/2013/10/25.html

    Report από τη Σπαρτακιάδα (μου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λεω σημερα μιας και δεν ειναι κανονισμενο κατι δεν βγαινω μονος.
    Ξεκιναω μετα το μεσημεριανο φαγητο για solo πορεια εως Σαρωνιδα και πισω.Ολα καλα,μονο αερας αρκετος,Στην επιστροφη στην μεγαλη κατηφορικη φουρκετα στα λιμανακια ενω αρχιζω να στριβω με 47 km,τσουπ πεταγετε αμαξι πανω στην στροφη απο παρκαρισμενο να μπει στον δρομο.Για να μην πεσω πανω του αλλαζω λωριδα και φτανωντας στο ανοιχτο παραθυρο του λεω κατα λεξη μιας και ηταν μεγαλος ανθρωπος "ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ" και συνεχιζω μπαινοντας στην δεξια λωριδα.Καπακι με περναει και μου ανοιγει καμια 50αρια μετρα αργησε να παρει την επομενη αριστερη στροφη μπαινει στην δεξια.παταει χωματα και με ολη την δεξια πλευρα του Honda civic type S πανω στον τοιχο απο μπετο.Στην συνεχεια τρελη πορεια για να ισιωσει βγηκε αντιθετο ρευμα.Το ωραιο δεν σταματησε!!!Το αμαξι πουτανα.Και λεω εγω αν με σκοτωνε θα σταματαγε?
    Τωρα γιατι εγινε,η ηταν πιωμενος (5 το απογευμα) ή οταν με προσπερασε με κοιταξε απο τον καθρεφτη και ξεχασε να στριψει.
    Αδερφια ειναι πολυ επικυνδινο αυτο που κανουμε το νους σας.
    http://connect.garmin.com/activity/389913232

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εφαγες το ανθρωπακι... και με το ποδηλατο κοντρες στα λιμανακια κανεις;;;

      που να ειχε και TypeR... ακομα μπαλα θα πηγενε...



      (μη σου κανει εντυπωση... το πιωμα δεν εχει ωρα)

      Διαγραφή
    2. Πολύ φοβάμαι ότι και αμπάριζα να σε έπαιρνε, τότε είναι που δε θα σταμάταγε σίγουρα... Όπως το είπες: ΤΟ ΝΟY MAΣ! Και όποτε μπορούμε, να είμαστε πολλοί μαζί, μπας και μας δούνε!

      Διαγραφή
  9. Βάλτε κάμερες!!
    http://www.youtube.com/watch?v=jiWvVSGwPnI

    ΑπάντησηΔιαγραφή