Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σήμερα Τετάρτη στις 19:00

... σήμερα Τετάρτη στις 19:00 στο μέρος το γνωστό με καρδιοχτύπι...

Μην ξεχάσετε το ρημάδι το γιλέκο και φυσικά τα λειτουργικά σας φώτα...

καλή βόλτα!!! 

9 σχόλια:

  1. Πρέπει να καθιερώσουμε το προπονητικό σύστημα του σκασμένου λάστιχου. Σκάμε ένα λάστιχο και στην συνέχεια σκάμε και εμείς για να φτάσουμε τους προπορευόμενους! Συγχαρητήρια στο τμήμα θηλέων που στάθηκε πάνω από το ύψος των περιστάσεων. Η παρέα άψογη όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και από μένα στις 2 κυρίες της παρέας για τη δύναμη και την αντοχή!

    Έχω δυο ερωτησούλες... λέω να τις κάνω:

    1) Μετά την επισκευή του ελαστικού, έπεσε η ιδέα να πάμε από Βάρη (αντί από λιμανάκια). Είναι 3 χλμ. λιγότερα και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να πιάσεις το μπροστινό γκρουπ (που "μας έσκασε" ο Αποστόλης για να το πιάσουμε :-) ). Ρώτησα και πήρα απάντηση "ό,τι θέλετε". Όταν όμως έστριψα, είδα το μικρό μας γκρουπ να διαλύεται και τις κυρίες να συνεχίζουν ευθεία (προς λιμανάκια). Δεν κατάλαβα γιατί, αλλά έκανα αναστροφή, με σκοπό να ξανανενώσουμε το γκρουπ και να πάμε από λιμανάκια... Γιατί δεν θέλατε από λιμανάκια;

    2) Αφού δεν θέλατε από λιμανάκια, γιατί δεν περιμένατε έστω μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να κάνουμε αναστροφή όλοι και να ξαναενωθούμε; (Αυτή η 2η ερώτηση, εκτός από τις κυρίες, απευθύνεται και στον Αποστόλη :-) )

    Ως γνωστόν (τουλάχιστον σε όσους κάνουμε συχνά ποδήλατο μαζί) ΔΕΝ με πειράζει καθόλου να μείνω μόνος μου, είτε είνα βράδυ, είτε βρέχει είτε... οτιδήποτε. Πραγματικά, δεν παρξηγώ κανέναν και δε με ενοχλεί να με αφήσουν... το εννοώ.

    Αλλά:

    Ο Γιάννης (ο έτερος του μικρού μας γκρουπ) ΕΤΥΧΕ να είναι της ίδιας λογικής (και αυτάρκειας) και να μην τον πειράζει να μείνει μόνος του. Θα μπορούσε να μην ήταν έτσι, να μην ήταν τόσο αυτάρκης και τόσο έμπειρος και να "ζοριζόταν" βράδυ στην παραλιακή μόνος του... (το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για μένα).

    Δεν δείχνει "ωραίο" να διαλύεται με τέτοιο τρόπο ένα γκρουπάκι...

    Food for thinking...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φραγκίσκο μάλλον εμείς ήμασταν οι άτακτοι, που τελευταία στιγμή αποφασίσαμε παραλλαγή (από αλαζονεία να πιάσουμε τους προπορευόμενους), ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν την κανονική πορεία. Να μάθουμε την επόμενη φορά να μην βγαίνουμε από το μονοπάτι γιατί παραφυλάνε και λύκοι!

      Διαγραφή
  3. Ίσως παράλληλα με τις σκέψεις και τον απόηχο της χτεσινής εξόδου να μου επιτρεπόταν να θέσω το σοβαρό ζήτημα της πρωινής εξόδου του σαββάτου, οπότε παραδοσιακά -σαν τελευταίο σάββατο πριν τη σπαρτακιάδα- γίνεται κάτι κάπως ζόρικο από υψομετρικά.
    Να αναρωτηθώ αν γουστάρει κανείς εθιμοτυπική επίσκεψη στα τρε βουνά που σχηματίζουν το αττικό λεκανοπέδιο; Θα έχει ανάποδο καιρό, για να στοιχειοθετηθεί πληρέστερα η προετοιμασία.
    Και πάλι, απολογούμαι για τη διακοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "ζόρικο" υψομετρικό (για μένα και μερικούς ακόμα Ble-δες) έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Αλλά όσοι πιστοί επιθυμούν, ας εκφραστούν ώστε να βγει αντίστοιχο (σε υψομετρικά) και για αυτό το Σάββατο.

      Προσωπική μου γνώμη: τα τρία βουνά είναι μάλλον πολλά για την περίσταση. Δύο είναι μάλλον αρκετά.

      Σε κάθε περίπτωση, το δικό μου (οικογενειακό) πρόγραμμα, δεν θα επιτρέψει τη συμμετοχή μου.

      Διαγραφή
    2. Λιγότερο ζόρικη, αλλά ζόρικη επιλογή είναι και το ανάστροφο του κλασσικού γύρου της πάρνηθας που εκτελούμε κατά καιρούς οι μπλέδες. Όποιος θελήσει ας περιγράψει και τη δική του όρεξη. Η πρώτη πρότασή μου κρύβει αναψυχή στο μπάφι όταν τελειώσουν οι αναβάσεις, η δεύτερη κρεμοκατάσταση στον αυλώνα.

      Θέλω να ευχηθώ καλό δρόμο και να εκφράσω σεβασμό στους σπαρταθλητές, που αύριο θα εκκινήσουν για ν'ανοίξουν το δρόμο προς τη σπάρτη και να τους ακολουθήσουμε εμείς έφιπποι την ερχόμενη βδομάδα.

      Διαγραφή
  4. Αν εχει μη βροχερο καιρο μεσα για γυρο Παρνηθας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω αυτο το Σαββατο δουλευω οποτε δεν θα μπορεσω να σας κανω παρεα, αλλα μηπως αφου το Σαββατο θα βρεχει να κανονισουμε κατι (και) για Κυριακη? Σε καθε περιπτωση, αν δεν κανονιστει κατι, θα ανεβοκατεβαινω Λαγο, ολο το πρωι για καποιου ειδους προετοιμασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ αυτή την εβδομάδα και Λαγό έφαγα και Καταφυγή κατακούτελα. Λέω να μη φάω άλλο ανήφορο και πάω με βαρύ στομάχι στη Σπάρτη. Τέλος πάντων επειδή μου έγινε πρόταση για γεωργικές εργασίες το Σάββατο, αν θα βγω τη Κυριακή θα 'ναι για κάτι ευκολοχώνευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή