Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ταξιδεύοντας...

Ένα λίγο διαφορετικό post...

Όπως κάθε χρόνο, από το 2008 και μετά, πραγματοποιείται το GBI Europe: μια ποδηλατική-φιλανθρωπική διοργάνωση που συνδυάζει πολλά και όμορφα ποδηλατικά χιλιόμετρα στην Ευρώπη με έναν όμορφο σκοπό: την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS της Βάρης.

Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε, γιατί έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Κάποιοι το γνωρίζουν γιατί έχουν συμμετάσχει μία ή περισσότερες φορές! Και μακάρι τα επόμενα χρόνια να έχουμε κι άλλους Ble συμμετέχοντες!

Για φέτος, ξεκινάμε από τη Βιέννη και περνώντας από την Πράγα καταλήγουμε στο Βερολίνο. Η ελληνική ομάδα είναι 10 άτομα και 3 από αυτά είναι ΜΠΛΕ: ο Τάσος (Ακτύπης), ο Γιάννης (Βουκελάτος) και ο υπογράφων. Αναχωρούμε το Σάββατο (28), ξεκινάμε ποδήλατο την Κυριακή και καταλήγουμε στο Βερολίνο το επόμενο Σάββατο. Την Κυριακή (5 Ιουνίου) επιστρέφουμε με το καλό.

Αν αντέξουν τα πόδια, θα μαζέψουμε κάπου 1,000 χλμ με ~ 9,000 μ. υψομετρικά. Από βδομάδα, θα είμαστε παρέα να μοιραστούμε μαζί σας εμπειρίες!

Καλούς δρόμους να έχουμε όλοι, εντός και εκτός συνόρων!

Αν κάποιοι θελήσετε να ενισχύσετε τα παιδάκια στα Χωριά SOS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό με ΙΒΑΝ  GR2501401010101002002012356 της Alpha Bank (Δικαιούχος: Παιδικά Χωριά SOS). Αναφέρετε "GBI2016-Ble" στην αιτιολογία (εκτός από το όνομά σας φυσικά).


7 σχόλια:

  1. Ωραίος σκοπός, ωραία ομάδα, ωραία διαδρομή....!!!
    Τι να πω?
    Καλά να περάσετε και να γυρίσετε γεροί να μας τα λέτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές ορθοπεταλιές στας Ευρώπας φίλοι μας,να πάνε όλα κατ'ευχήν και να γυρίσετε γεμάτοι εμπειρίες και ιστορίες για να μας λέτε και σ'εμάς τους ταπεινούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να περασετε καλα εκει στην ξενιτια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό δρόμο σε όλη την ομάδα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλες ορθοπεταλιές,,,Κ καλη διαδρομη boys !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό Δρόμο και Καλή Διασκέδαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα είναι έτσι τα πράγματα, καλό δρόμο, καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή