Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ζόρικο ΠΣΚ με πολικές θερμοκρασίες


Το ρίσκο που πάρθηκε προ λίγων εβδομάδων για γύρο Πάρνηθας και Καταφυγή πάει περίπατο...
Ελπίζαμε σε Αλκυονίδες μέρες...αλλά αντί αυτών μας επισκέπτεται ο Σιβηρικός Αντικυκλώνας...





Οπότε ... με συνοπτικές διαδικασίες ακυρώνουμε το Giro de Parnitha...

ΑΝ συνεχίσουν να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για ποδήλατο δίνουμε 3πλό ραντεβού (ΠΣΚ) στο Ble @ 09.30 για όπου βγάλει. Ιδιαίτερη προσοχή στο οδόστρωμα μιας και αναμένεται ακόμη και πάγος ...



Εν τω μεταξύ ... μην ξεχνάτε τι έχουμε το επόμενο ΣΚ:

3 σχόλια:

  1. Αυτό το τριήμερο, μπορεί πέρα του φάσματος της δημοσιότητας, αλλά πραγματοποιήθηκε ποδήλατο, σε διάφορες μορφές του.

    Προσωπικά εγώ, φρόντισα να επισκεφτώ τον κατάφυτο βύρωνα και την κολλητή του φίλη, την καισαριανή, που ταιριάζουν τόσο, για να διαπιστώσω ότι το έδαφος γλιστρούσε περισσότερο από το προηγούμενο σουκού, αφού το χιόνι γινόταν υγρασία πάνω στα βράχια. Ούτως ήτο την παρασκευή, με 10 ως 15 βαθμούς κελσίου.
    Το σάββατο, στη διάρκεια τετράτροχης οικογενειακής επίσκεψης, διαπίστωσα πως η άσφαλτος στην κατάβαση κατσιμιδίου θα αργήσει να γίνει επισκέψιμη από το ιππικό.
    Την κυριακή βίωσα την αίσθηση του να μη θέλουν τα πόδια να κάνουν κάτι παραπάνω από τα βασικά. Απλώς, με έφεραν από τη σαρωνίδα, γυρνώντας οριακά πριν σταματήσουν τη λειτουργία τους από το συνδυασμό έντασης βοριά και θερμοκρασίας. Ο γκάρμης δήλωνε 3,5 βαθμούς κελσίου κατά τις 1330 στο αεροδρόμιο του ελληνικού.

    Ελπίζω πως δεν άφησα ασυγκίνητους τους φόλουερς-αναγνώστες μας ως την άλλη βδομάδα, οπότε όλοι ελπίζουμε σε καλύτερο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Cosmo σου φώναζα από το αντίθετο για που.....μπας και γυρίζαμε παρέα όμως εσύ τίποτα απο το κρύο δεν άκουγες δεν έβλεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ήσουν ο συνδυασμός μέλους των αγγέλων της κολάσεως και του ble cycling club με το καλυμένο πρόσωπο που είδα στο αντίθετο ρεύμα λίγο πριν την άφιξή μου στη σαρωνίδα κατά τις 1220; Δε σε άκουσα, γιατί είχα καλύψει τ'αυτιά μου με ακουστικά για να προστατευτώ από το κρύο, αλλά και έτσι να μην ήταν, μου φαινόσουν πολύ μοβόρος, και σκιάχτηκα κάπως.

      Διαγραφή