Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόγραμμα έως 9/9


Πίσω στη ρουτίνα σιγά-σιγά και ... 5 προπονησούλες αυτή τη βδομάδα με καλό καιρό απ'ότι όλα δείχνουν...


 • Τρίτη ξεκινάμε από Ble @ 19.00 με ρυθμό ΕnFiA (~28avg) και προορισμό τη Σαρωνίδα.
 • Τετάρτη ισχύουν ακριβώς τα ίδια με την Τρίτη. Μόνη διαφορά η ταχύτητα(avg) η οποία ανεβαίνει στα ~30. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να τηρήσουν το παραπάνω.
 • Πέμπτη έχουμε ΕΦΚΑ.  Ξεκινάμε από Ble @ 19.00, πάμε Λαγό, Αγ.Μαρίνα, ανηφορίζουμε και γυρίζουμε από ''μέσα''. Συντονίζει τη βόλτα η Αγγελική!    πάμε Καλύβια για ρυζόγαλο κι επιστροφή από εσωτερικό Γαλάζιας ακτής - Κίτσι - Χέρωμα.
Υπενθυμίζουμε ότι τα ΚΑΛΑ φώτα καθώς και τα ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ γιλέκα είναι απαραίτητα για να ακολουθήσετε σε οποιαδήποτε βραδυνή μας προπόνηση.

 • Σάββατο το ραντεβού μας είναι Ble @ 08.00 με προορισμό το Σούνιο. Επιστροφή παραλιακά για να φορτώσουμε και λίγα χλμ παραπάνω.  Καταλήγουμε στο γνωστό παραλιακό στέκι για καφέ...
 • Κυριακή έχει ανηφορικό ΦΠΑ. Ξεκινάμε @ 08.00 από πλατεία Βαρυμπόμπης κι ανεβαίνουμε Πάρνηθα. (Ναι! όλη την Πάρνηθα.) Στην κορυφή ποδηλατούμε και την περίμετρο. 

      

4 σχόλια:

 1. Κάτι ψιχάλες φαίνονται στον ορίζοντα για αύριο προς το μεσημέρι...
  Ίσως θα χρειαστεί να κάνουμε αναστροφή νωρίτερα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγω βλεπω συννεφα για μετα το μεσημερι.
  Ξεκιναμε για τη μεγαλη βολτα και βλεπουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
  Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  E-Mail: v.zacharias87@gmail.com

  Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή