Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

  Τα grouprides της ΜΠΛΕ είναι εδώ!


Να θυμίσουμε μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν τις ομαδικές προπονήσεις κι οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε:


 1. Κινούμαστε αποκλειστικά σε 2πλό στίχο αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, αλλιώς σε μονό. 
 2. Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε 3άδες ή ''μπουλούκι''
 3. Δεν οδηγούμε επικίνδυνα και επιθετικά. 
 4. Μέσα στο γκρουπ δεν αφήνουμε κενά, διατηρούμε τη θέση μας, δεν προσπερνάμε, δεν αλλάζουμε θέση δεξιά/αριστερά.
 5. Αν νιώθουμε ότι κουραζόμαστε ... πάμε πίσω. Τόσο απλά!
 6. Αν πρόκειται για βραδινή προπόνηση έχουμε καλά (και σταθερά αναμμένα φώτα) μπρος-πίσω καθώς και ανακλαστικό γιλέκο.
 7. Η μπροστινή 2άδα ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ να κρατάει έναν σταθερό ρυθμό καθώς επίσης και για τη συνοχή του γκρουπ. • Τετάρτη  ξεκινάμε από Ble @ 19.00 με προορισμό τη Σαρωνίδα. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα ΚΑΛΑ φώτα καθώς και τα ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ γιλέκα είναι απαραίτητα για να ακολουθήσετε σε οποιαδήποτε βραδυνή μας προπόνηση.


 
 • Σάββατο ξεκινάμε από Ble @ 09.00 παραλιακά με προορισμό Καταφυγή .   Εναλλακτικό σημείο συνάντησης / ενσωμάτωσης στο group χωρίς στάση  το Riviera (Δημαρχείο Βουλας) @ 09.20. Καφέ πίνουμε στην επιστροφή.
 • Κυριακή αναχωρούμε στις 09:00 από Ble με προορισμό Παλαιά Φώκαια με χαλαρό ρυθμό βόλτας. Βρισκόμαστε για καφέ στο γνωστό σημείο στη Βάρκιζα μετά τις 11.00.


Οι ομαδικές προπονήσεις του Ble CC είναι ανοιχτές σ' όλους, αρκεί να τηρούν τους κανόνες και να έχουν θετική ομαδική διάθεση.  

  


20 σχόλια:

 1. Αρχικα να ευχηθούμε στον νέο αγαπημένο Blogger - Secretary General - Κώστα Τσουρινάκη καλή επιτυχία. Παρακαλώ να οργανωθεί αυτή η βόλτα στο ΣΕΣΙ που είχε τάξει κάποτε ο Ντάνι και δεν έγινε ποτέ :) Αυτή την εβδομάδα απέχω καθότι θα συμμετάσχω στο 400 - 5 Νομοί -
  καλές βόλτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν προλάβω θα σας περιμένω στο Δημαρχείο Βούλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή αρχή στον νέο Blogger!
  Τα λέμε το Σάββατο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα, επειδή το Σάββατο υπάρχουν διάφορες ποδηλατικές δράσεις, η κλασική προπόνηση Σαββάτου, brevet σε 5 Νομούς, και pre-ride στην Πελοπόννησο, προτείνω να φορέσουμε όλοι το νέο μας jersey (ble), και να τραβήξουμε μια φωτό σε ομάδες σε όποια πόλη της Ελλάδος και αν βρισκόμαστε μεταξύ 10:00 - 18:00. Στην συνέχεια ας postaρουμε την φωτό μας στο FB της BLE, για να δούμε όλοι ωραία χαρούμενα πρόσωπα να κάνου ποδήλατο σε όλη την Ελλάδα. Τώρα αν έχουμε συμμετοχές και από άλλες πόλεις / χώρες (π.χ. Αγγλία, χιχι) τόσο το καλύτερο... ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μεσα για αύριο Σάββατο! (Απο Βουλα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κατεβαίνω από Σταυρό Αγίας Παρασκευής με γκρουπ 09.00 με ένα και μοναδικό στόχο
  Να πιω καφέ στο Σαβάλα 11.00
  Ελπίζω να μη τον πιω μόνος😡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πετρο αυριο θα κανω mtb και θα ερθω στο Σαβαλα στις 11.00 να πιουμε καφε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή