Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Φθινοπωρινό ΣΚ

Δεν έχω προλάβει να μιλήσω τηλεφωνικά με κανέναν από τους "πυρήνες" των Ble!
Πρόλαβα όμως να κάνω μια μικρή διερεύνηση για τον αυριανό καιρό (στο freemeteo)... Φαίνεται ότι οι πιθανότητες βροχής είναι οι ίδιες τόσο στην παραλιακή, όσο και στην Πάρνηθα (αυτές ήταν οι δυο επιλογές που εξέτασα).

Προτείνω λοιπόν (για να μη "φορτώνουμε" για Πάρνηθα και πάμε μέχρι εκεί τσάμπα), να δώσουμε ραντεβού στις 8:00 στο Ble και να κινηθούμε ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση (π.χ. προς Κουβαρά;). Αν την ώρα του ραντεβού (ή λίγο πριν) βρέχει, τότε η προπόνηση ακυρώνεται...

Επίσης, ενημερώνω ότι το απόγευμα του Σαββάτου έχει αγώνες πίστας (στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο) τους οποίους πιθανόν να παρακολουθήσω. Τέλος, ενημερώνω ότι την Κυριακή το πρωί θα είμαι (κατά τα συνήθη) στο Ελληνικό μεταξύ 10:00 και 11:00 για ...μυστική προπόνηση :-)

Δηλώστε προθέσεις και συμμετοχές...

8 σχόλια:

  1. Για το σάββατο είμαι πράσινος για παραλία. Την κυριακή για όσους ενδιαφέρονται έλεγα για ανάβαση Υμμητού ίσως και 2 φορές και καφεδάκι στην καντίνα. Ανάλογα με τα κέφια. Θα έλεγα 08:00 γιατί έχω βαφτίσια μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 ανταποκρίθηκαν στο πρωινό ραντεβού: Γιώργος (Σούλης), Γιάννης (greek miner - Μηλιδάκης), Χρήστος (Δημητρακόπουλος) και ο υπογράφων. Πέρναγαν και ο Σωτήρης με τον Κώστα και τους "κρατήσαμε" μαζί μας μέχρι τη Βάρκιζα που γύρισαν (οι δυο τους) μια και ήταν βιαστικοί.

    Πήγαμε γρήγορα (31 km/h μ.ω.τ.) μέχρι την Ανάβυσσο και στην επιστροφή σταματήσαμε (πού αλλού) στο στέκι-καφέ (il vento) όπου είχαμε ενδιαφέρουσα κουβέντα (κα μάλιστα όχι μόνο ποδηλατική).

    Κρατήσαμε πολύ καλό ρυθμό και σε όλη την επιστροφή και ήμαστε πολύ τυχεροί, αφού δεν είχαμε ούτε σταγόνα νερού, σε όλη τη διαδρομή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα, από τις 16:30 και μετά, θα είμαι στο Ποδηλατοδρόμιο (ως θεατής ;-)).

    Αύριο, αν δεν βρέχει, διαλλειματικές στο Ελληνικό, μεταξύ 10:00 και 11:30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρωί έβρεχε στην Αγ. Παρασκευή. Δεν ήρθα και το μτάνιωσα. Αυτό όμως με το καφεδάκι πολύ μου στοίχησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν, πολύ ωραία βολτούλα και κυρίως ωραία κουβεντούλα κοινωνικου περιεχομένου στην Σαρωνίδα.

    Μιά χαρά ήτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διστιχος η κουβέρτα δεν με άφησε να έρθω.... Η ιδέα αύριο για υμμητο του George μου άρεσε! Αν δεν βρέξει! Οπότε αν ναι στις 8:00 που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρύωσε ο καιρός, κρύωσε και η όρεξή μου...
    Σάββατο με πλάκωσε το στρώμα. Μετά έτρεχα με τον ανηψιό να του αγοράσουμε ποδήλατο....
    Άντε σε καμιά δεκαριά χρόνια τον βλέπω κουρσάρο...
    Κυριακή πήγαμε στο γύρο της Αθήνας με την Αγγέλα και όλο το σόι πλέον.... (ποδηλάτες από κούνια...χεχε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή