Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Βραδινή Τετάρτης

Ξεκινάμε στις 19:00 από το Ble.
Πάμε στην Ανάβυσσο, όπου κάνουμε μικρή στάση και επιστρέφουμε.
Ανασυγκρότηση στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Αν ο ρυθμός "ξεφύγει", θα "σπάσουμε" σε δύο group. Με στόχο τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου, στη Νεμέα, ΔΕΝ μας παίρνει για ηρωισμούς!

Προσωπικά, θα προσπαθήσω να σας προλάβω... (άρα ούτε πράσινος, ούτε μαύρος. "Περιμένω πάσο"!)

15 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω λόγω υποχρεώσεων. Καλά να περάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα βρεθουμε στο μπλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέω να μην έλθω, η μέση μου με τσιμπάει, προτιμώ να μη πονάω στο Κυριακάτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ δουλειά έχει πέσει τώρα τελευταία... "Έκτακτο meeting 17:30-18:30". Έχω και καινούριο προϊστάμενο, πού να του εξηγώ τώρα... (τον προηγούμενο τον είχα εκπαιδεύσει και ήξερε: Τετάρτες απόγευμα δεν έβαζε meeting - θα μου πάρει κάνα-δυο βδομάδες, αλλά θα τον εκπαιδεύσω και τον καινούριο).

    Στρίμωξα όμως μια ώρα εργόμετρο και εξιλεώθηκα. Εσείς πώς περάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/12, 11:10 μ.μ.

    πηγαμε και ηρθαμε πολυ ωραια, τριτη συνεχομενη τεταρτη για μενα στο δρομο, περιμενω το ΣΚ να κανω καμια 150αρα+ (για Σουνιο μαλλον), οσο εσεις θα ειστε στην Νεμεα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εκπαιδεύεις προισταμένους τότε είσαι Διευθυντής αγορίνα μου! Για να μην πω CEO....

    Περάσαμε πολύ καλά (ελπίζω να ισχύει για όλους μας)!

    Πάτησα σαν παλαβός για να πιάσω το γκρουπ μιας κι έφυγα από το σπίτι στις 19.10. Τους έπιασα (6 από αυτούς) στη Βάρκιζα. (Έκοψα από Βλάχικα έτσι, μη τρελαθούμε...).
    Για κακή μου τύχη έπιασα το γρήγορο γκρουπ ή αλλιώς τους καρα-καμμένους!
    Καμμένος κι εγώ... ακολούθησα. Ο ρυθμός ήταν ζώνη 3 και ζώνη 4 συνεχώς. Τουλάχιστον για μένα που καθόμουν και μπροστά. Στην Ανάβυσσο ακολούθησε σπριντάκι όπου έπεσε γέλιο και κράξιμο.

    Με μικρή διαφορά ήρθε και το άλλο γκρουπ.
    Φύγαμε όλοι μαζί (πάλι με καλό ρυθμό) και κάπου στη Βάρκιζα σπάσαμε σε 2-3 γκρουπάκια.
    Μικρή ανασυγκρότηση στη λίμνη της Βουλιαγμένης και σιγά-σιγά στα σπίτια μας (είχε "ανάψει" κι η κουβέντα...) χμμμμμ!!! Όχι, όχι δε μαρτυράω..

    Όπως και να χει ήταν ακόμη μία πολύ όμορφη βραδυά, παρέα με αξιόλογους Καμμένους που τρέχουν το βράδυ στις παραλιακές αντί να κάθονται σπίτι με τις οικογένειές τους ή απλά με τα ταπεράκια τους!
    Ου ρε σα δε ντρέπεστε λέω γω!

    Καλνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @DimZaf: Μωρέ διευθυντής είμαι (αλήθεια!), αλλά όπως μαθαίνεις πολύ γρήγορα στον corporate κόσμο, ΟΛΟΙ έχουν έναν προϊστάμενο (ακόμα και οι CEO!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σπονσοράκι το καημένο που ούτε διευθυντής είναι ούτε τίποτα και που είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι θα έβγαινε για ποδήλατο ο κόσμος να χαλάσει μόλις που κατόρθωσε να φύγει από τη δουλειά στις 07:30 και όπως καταλαβαίνετε ήταν εκ των πραγματων αδυνατον να φθασει το πελοτον. Οπότε αρκεσθηκε σς μια μοναχική Βουλιαγμένη και πίσω όπου και αναπλήρωσε τις χαμένες θερμίδες με μπυρίτσα και παρέα εις τον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλιστα.
    Τετάρτη απόγευμα, σε ρομαντική επίσκεψή μου στον ψυχοβγάλτη υμηττούλη, εντόπισα μέλη οικείας, φιλόδοξης και με επιτυχίες ομάδας αγωνιστικής ποδηλασίας μετά του αρχηγού τους στην κατάβασή τους από το βουνό. Προφανώς, προηγήθηκε ανάβαση τύπου "αίμα".
    Συμπέρασμα: Ο αντίπαλος οργανώνεται και οι μπλέδες μιλάμε για καφέδες και μπυρίτσες.
    Καλέ, απάνω τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλτατε Cosmo (κατά κόσμον Δημήτρη), οι κουβέντες περί καφέδων και μπυρακίων έχουν ως αποκλειστικό στόχο τον αποπροσανατολισμό του αντιπάλου, ο οποίος υποτιμά έτσι τις (όποιες) δυνατότητές μας και θα υποστεί (το ελπίζω) στρατηγικό αιφνιδιασμό.
    Αν και το ξέρεις καλύτερα από μένα, αλλά το έχω διαπιστώσει και εγώ όντας λίγο και καιρό στην παρέα σας, οι μπλέδες κάθε άλλο παρά χαβαλέδες δεν είναι όταν πρόκειται για αγώνες.
    Με λίγα λόγια ότι και να γίνει, η ποδηλατοτουριστική παρέα μας επουδενί λόγο δεν πρόκειται να μετατραπεί σε αγροτουριστική, τουλάχιστον "from my point of view" (για να μην μας περνάει ο εχθρός που σίγουρα κατασκοπεύει για αμόρφωτους).
    ΥΓ. και ένα σύγγραμμα για την επιμόρφωσή μας, που καλό είναι να μπεί σε μια βιβλιοθήκη στο site.
    http://www.huggersskiclub.org/downloads/prosecrets.pdf
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Super ήταν η βόλτα. Δεν θα έχανα το πρώτο ηλιοβασίλεμα από την σέλα μου με τίποτα. Σε αντίθεση με το Σάββατο αισθανόμουν πολύ δυνατός και δούλευα ζώνη 2!!!.

    Πολύ κουβέντα στην επιστροφή με θέματα σεξουαλικού περιεχομένου. Την επόμενη φορά θα κουβαλάω περισσότερα χρήματα μαζί μου.

    Καλή διασκέδαση σε όσους θα τρέξουν το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι τρέξουν, λοιπόν το ΣΚ, καλούνται σε σουαρέ το βράδυ της παραμονής, με σκοπό τη συνέχιση των αναζητήσεων σεξουαλικού περιεχομένου, αυτήν τη φορά κουβαλώντας αρκετά χρήματα, στα στέκια της παραλιακής μας. Λύση του συνεδρίου τις μικρές ώρες.
    Αλέξανδρε, λες να μπερδέψω τον οχτρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή