Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εντυπώσεις από το brevet Αττικής & Κυριακή (23/9)

Σήμερα, οι μισοί Ble κάνουν το brevet και οι άλλοι μισοί (όσοι το κάναμε την προηγούμενη βδομάδα) κάνουμε control! Όλα ξεκίνησαν όμορφα και ομαλά το πρωί. Συνόδεψα το brevet μέχρι τη Σαρωνίδα και μετά είπα να πάω  για ένα καφέ ;-).

Αύριο, Κυριακή, δίνουμε ραντεβού στις 8:30 το πρωί, στο γνωστό σημείο (Ble) για στροφάρισμα / χαλάρωμα / αποθεραπεία μέχρι τη Σαρωνίδα. Υποθέτω θα περιλαμβάνει και καφέ στη Σαρωνίδα το πρόγραμμα (τα Goody's ανοίγουν στις 9:00 ;-) ).

Ο υπογράφων, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να σας κάνει παρέα, καθότι άρχισαν οι "χειμερινές" οικογενειακές υποχρεώσεις και πρέπει να πάω το γιο στην ποδηλατική του προπόνηση, με την ΑΕΚ, στο Ελληνικό (αν κάποιος περάσει μεταξύ 10:00 - 12:00 από κει, θα με βρει να προπονούμαι στο γνωστό circuit)!

26 σχόλια:

  1. Τελείωσε για μένα (σαν αγωνιζίμενος) το μπρεβέ της αττικής. Ήταν ξεχωριστό, γιατί αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία να συναντήσει κανείς συγκεντρωμένες όλες τις σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της σύγχρονης ποδηλασίας, τους θρυλικούς μπλέδες, αν και σε περτικαλί έκδοση.
    Ιδιαίτερο ευχαριστήριο για το μήτσο ζαφ, του οποίου τα βελάκια στην άσφαλτο μας έκαναν τη ζωή άνετη πάνω στη σέλα μέχρι το κουντρόλ του κορωπίου και στον κλέους, για τη συνοδεία του βγαίνοντας από το κορωπί. Ευχαριστώ όλα τα μπλε παιδιά (δεν κάθομαι να τους γράφω τώρα..)για την εγκάρδια υποδοχή στα σημεία ελέγχου και το ζεύγος παύλου-σαμπρίνας για το χαμόγελο στον τερματισμό. Και τον παλαβό το μάνο για τον καφέ (ο άνθρωπος λήσαξε πάλι, ολοκληρώνοντας τον κύκλο σε λιγότερο από εφτά ώρες). Το μπρεβέ για μένα ολοκληρώθηκε με την ποιοτική και ευχάριστη συνοδεία του αλέξη μπρούλη, από τη νέα ιωνία και του πεισματάρη σκύλου νίκου μελικίδη, από τη δική μας ομάδα.
    Αν και εύκολο (ολοκληρώθηκε εξ ολοκλήρου χρησιμοποιώντας το μεγάλο δίσκο του compact δισκοβραχίονα), κατάφερα φτάνοντας στο σπίτι να αισθάνομαι καμμένος. Αλλά ήταν ωραία. Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σειρά έχει τώρα η σπαρτακιάδα, στην οποία η μπλε συμμορία έχει δυναμικό παρών να δώσει. Ο φραγκίσκος έχει ειδική παράγραφο ανοίξει, αυτήν που γράφει "ποδηλατικό πρόγραμμα και μπλε συμμετοχές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές εντυπώσεις και εξαιρετική παρουσία των πορτοκαλί μπλέδων μας.. Μοναδικό αρνητικό σημείο το κρυφό control ,όπου τουλάχιστον την ώρα που πέρασα εγώ , καθυστέρησα περίπου 10-15 λεπτά λόγω του πολύ κόσμου που περίμενε να σφραγίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο συγκεκριμένο control το μοναδικό άτομο που σφράγιζε... έδωσε προτεραιότητα στο group του Cyclist Team. Σφράγιζε τις κάρτες τους χωρίς την παρουσία τους. Ενώ σε όλους τους υπόλοιπους απαιτούσε την φυσική παρουσία και όλα αυτά σε μια γωνία με 200 άτομα πίσω... Χαρακτηριστικά προσπάθησα να του δώσω την κάρτα μου 3 φορές και αυτός με απέφευγε χαρακτηριστικά και έπαιρνε αυτές των cyclist. Πρώτα σφράγισε όλο το cyclist και μετά του υπόλοιπους.

    Αυτό βέβαια είναι μόνο μια μικρή λεπτομέρεια στο κατά τα άλλα ωραίο brevet που έγινε. Σας χάρηκα όλους άλλα προτιμώ να σας βλέπω στα ποδήλατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. George , αυτο που λές να κάνει να χαίρομαι ακόμη περισσότερο...., για ευνόητους λόγους...!!....!χαχαχα...

      Διαγραφή
  5. Ανέβασα τις φωτό που τράβηξα στο Brevet της Αττικής στο fb.
    Πολλές γνωστές φάτσες και φίλοι...συγνώμη αν ξέχασα κανέναν...

    http://www.facebook.com/pharpalis/photos#!/media/set/?set=a.201243376674663.50231.100003670066675&type=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Periklis... 90 min endurance στο Ελληνικό. Κι άλλα 60 min διαλλειματικές χθες, επίσης στο Ελληνικό...

    Δεν ξέρω αν βγήκε κανείς στην παραλιά το πρωί... Μάλλον όχι.

    @pit: Στο είπα και αλλού (fb): Είσαι καλλιτέχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ χαίρομαι για τον τρόπο και για το κέφι που είχαν όλα τα παιδιά της ΜΠΛΕ στα κοντρόλ!!!
    απλά κάναμε όλοι το καλύτερο δυνατόν και στο τέλος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι!!
    αλλά νομίζω ότι και οι συμμετέχοντες ήταν υποδειγματικοί....
    άντε στο επόμενο...

    σήμερα βγήκαμε μέχρι Ανάβυσσο καμιά 10ρια....

    λόγω αργοπορίας μου στη διοργάνωση δεν πρόλαβα να ανεβάσω τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ζηλεύω... Εγώ έλειπα εκτός Αθηνών.
    Μπράβο σε όλους αγωνιζόμενους και κοντρολιεριδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ’ αρχάς ένα Μεγάλο Μπράβο στα παιδιά της ομάδας που βοήθησαν σε αυτό τον ομολογουμένως ξεχωριστό αγώνα.
    Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να είμαστε παρέα πάνω στα ποδήλατα όλοι, αλλά δεν πειράζει.
    Χαίρομαι πολύ για τον Γιώργο Καραγιάννη που δεν μάσησε και ακολούθησε το πρώτο group μέχρι το τέλος. Εκεί ανάμεσα στις μαύρες πορτοκαλί μπλούζες και μία με τα χρώματα της ομάδας μας...μεγάλη υπόθεση. Κρίμα που δεν ήταν και ο τρελομάνος από την αρχή μαζί τους...είμαι σίγουρος ότι προς το τέλος τους έφτασε.
    Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που διαχειρίστηκε ο λεβέντης που δεν ξέρω το όνομα του, το πρώτο κρυφό κοντρόλ. Επιβεβαιώνω τα γραφόμενα του Σούλη. Φτάσαμε στο πρώτο group, αυτό του cyclist και σφραγίσαμε αφού πρώτα είχε ξεπετάξει πέντε πέντε τις κάρτες των άλλων, εμάς ήθελε να μας βλέπει έναν έναν. Ήταν το μοναδικό μελανό σημείο της διοργάνωσης. Το σημείο που σταματήσαμε ήταν κακό και κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να υπάρχουν εκεί τουλάχιστον άλλοι τρεις που να σφραγίζουν.
    Μεγάλο μέρος ποδηλάτησα μαζί με τον Γιώργο (Σούλη). Φτάσαμε στο Σούνιο και το δικό μου μηχανάκι έδειχνε 33,8 Μ.Ω.Τ. Μετά κορωπί, μετά Σχοινιά όπου εκεί μας έπιασε ο cosmo. O Γιώργος είχε τσαντίλες και ήθελε να καθίσει λίγο ακόμα οπότε έφυγα με το Δημήτρη ο οποίος με περίμενε πολύ ευγενικά και χάνοντας χρόνο μέχρι και το Πικέρμι, που έφαγα και μια μικρή τούμπα στη μαραθώνος, ευτυχώς χωρίς ζημιά για το φτωχό πλήν τίμιο ποδήλατό μου.
    8 ώρες και 15 λεπτά έγραψαν τα επίσημα αποτελέσματα για εμένα. Νομίζω ότι τόσο γρήγορα δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Δεν έχει σημασία το ξέρω αλλά πραγματικά χαίρομαι γιατί νομίζω ότι έφτασα στα όριά μου σαν ποδηλάτης και σίγουρα ξεπέρασα τα όρια του αλουμινένιου ποδηλάτου μου με οκταπλή shimano 2300 παρακαλώ....
    Δεν μου άρεσε καθόλου που δεν ήμουν κι εγώ στα control μαζί σας. Έχω συνηθίσει την παρέα και μου τη δίνει να λείπουν τόσοι πολλοί από έναν αγώνα.
    Περάσαμε για άλλη μια φορά ωραία και αυτό έχει σημασία. A bientot που θα έλεγε και ο Σπόνσωρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γραμματευ λεβεντη
      Σύντομα και πάλι κοντά σας

      Διαγραφή
  10. Είστε όλοι μεγάλα άτομα και σας χάρηκα στο control. Την επόμενη φορά μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1. Το κρυφό κοντρόλ έγινε εκεί πού έπρεπε να γίνει.
    2. Δεν μπορούσαν να 'σπαταληθούν' άλλα άτομα εκεί. Οι ανάγκες στα υπόλοιπα κοντρόλ ήταν μεγαλύτερες (μην ξεχνάτε ότι στα κανονικά κοντρόλ μπαίνει ώρα, ελέγχετε η κατάσταση συμμετοχών κλπ).
    3. Τα παιδιά που έκαναν το κοντρόλ στα Λιμανάκια ήταν οι ήρωες της υπόθεσης. Με δεδομένη την δυσκολία της αποστολής τους, νομίζω ότι τα κατάφεραν μιά χαρά.
    4. Κι εμείς στον Σχινιά μαζεύαμε τις κάρτες όλες μαζί, αλλά τις παραδίδαμε στον καθένα ξεχωριστά. Η αλήθεια είναι πως προσωπικά αδιαφορώ αν κάποιος 'κλέβει', διότι θεωρώ ότι κλέβει τον εαυτό του. Γιά άλλους όμως είναι διαφορετικά.

    Χάρηκα που σας είδα όλους και χάρηκα διπλά που σκίσατε σε χρόνους το κυρίως Μπλέ γκρούπ των κοντρολιέρηδων. Πάντα τέτοια.

    Τα λέμε στην Σπάρτη, στην Χαλκίδα και βεβαίως-βεβαίως στο Τατόϊ.
    Γιά τις Τετάρτες δεν το πολυβλέπω πλέον, χρειάζομαι κολύμπι και ανηφόρες. Αύριο σεφτέ με Υμηττό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ελέγχεται, ελέγχεται, ελέγχεται, ελέγχεται, ελέγχεται, ελέγχεται, ελέγχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κάναμε και αυτό,μετά από τόσες συμμετοχές σε brevet αυτή τη φορά κοντρολιερης μαζί με τον Πέτρο (άλλη μια πρωτιά μαζί ,μετά το παρθενικο brevet της Επιδαυρου)με Ραφαιλακη και Σταύρο

    Ολα κύλησαν ομαλά και χωρίς απρόοπτα και χάρηκα που βοηθήσαμε με αυτό τον τροπο μια τόσο μεγάλη διοργάνωση

    Εύχομαι σε κάθε brevet εύκολο η δύσκολο να βλέπουμε όλο και πιο πολλές συμμετοχές

    (Σε κάποια φάση και εγώ ζήλεψα και θα ήθελα να είμασταν όλοι η Μπλε ομάδα με τα ποδήλατα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα ΕΥΓΕ κι από μένα στα υπόλοιπα μέλη της Μπλε παρέας που έκαναν το βρεβρε κανονικά στις 22/9.

    Εξαιρετικές βρίσκω τις επιδόσεις του Νίκου και του άρχοντα-Κοσμαδόπουλου. Το να φλερτάρεις με τις 8 ώρες (λίγο κάτω λίγο πάνω μικρή σημασία έχει) σε ένα μπρεβέ είναι κατάκτηση, απ όποια πλευρά και να το δει κανείς.

    Ο Μάνος... Ε, ο Μάνος είναι εκτός συναγωνισμού. Ο χρόνος του είναι εξωπραγματικός. Είμαι περίεργος να μάθω αν γκρουπαρίστηκες Γκιόκα. Γιατί αν δεν γκρουπαρίστηκες κι έκανες κάτω από 7 ώρες... τότε πρέπει να αρχίσουμε να τις κόβουμε εδωπέρα....


    Βασικό για μένα είναι πως η μεγαλύτερη διοργάνωση τελείωσε χωρίς απρόοπτα και με πολλά χαμόγελα από τους συμμετέχοντες. Αυτό σημαίνει πως όλοι μας τελικά κάναμε ότι μπορούσαμε και αυτό πέρασε και στους 'αγωνιζόμενους'.

    Μακάρι να είμαστε καλά και του χρόνου και να το επαναλάβουμε.!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μισό μόνος... Το άλλο μισό γκρουπαριστος...

      Διαγραφή
    2. By the way ... Ο Γιώργος Καραγιάννης ... Δύναμη...και πείσμα....

      Διαγραφή
  15. Στη σελίδα "Ποδηλατικό Πρόγραμμα & Ble Συμμετοχές" έχω βάλει μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, σχετικά με τη Σπαρτακιάδα. Δείτε τη και πράξτε αναλόγως (όσοι ενδιαφέρεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πωωω!!! Τον ξέχασα τελείως τον Γιώργη. Θα μου το συγχωρέσει ελπίχω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μερικές φωτογραφίες από το brevet

    https://plus.google.com/photos/118293484724748747235/albums/5792212643486848433?authkey=CPH04biohIarnQE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι φωτογραφίες δεν είναι στημένες. Τα χαμόγελα είναι αυθεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιστεύω πως το team στο control λειτούργησε υποδειγματικά..τους ξεπετάξαμε για πλακά.. πολύ όμορφη εμπειρία μιας κ ακόμα brevet δεν έχω κάνει(ελπίζω να πάω στη Χαλκίδα)..

    Τάσο έχω κ τον χάρακα του γιου σου:)

    Κοσμά, συγχαρητήρια στη γυναίκα σου για τις φώτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοσμά ευχαριστούμε για τις ωραίες σου φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή