Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Build(ing) (group) form

Επιστροφή (για μένα) στο κλεινόν άστυ και ώρα για σοβαρή προπόνηση! Όλοι είμαστε στη Build περίοδο, οπότε είμαστε ορεξάτοι και δυνατοί!

Οι Τετάρτες παραμένουν η βασική ευκαιρία μας για endurance (E2) και ίσως για κάποιες... συμπληρωματικές- διαλειμματικές ;-). Ο υπογράφων, την προηγούμενη Τετάρτη έκανα 6 x 15 sec σπριντ (S5/S6) και είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν το κατάλαβε! Ο λόγος απλός: τα έκανα στο τέλος του group. Άφηνα το group να απομακρυνθεί ~100 μέτρα και το ξανα-έπιανα με τα σπριντάκια μου. 

Νομίζω το πιάσατε το υπονοούμενο! Το group θα πηγαίνει με σταθερό τέμπο (μ.ω.τ. 29 - 30 km/h). Όποιος θέλει να κάνει κάτι άλλο, θα πρέπει να το κάνει στην ουρά του group! Όχι ξεκολλήματα! Διαλύουν τη συνοχή του group! Αν παρά τις παρούσες οδηγίες, κάποιος ξεκολλήσει, θα παρακαλέσω τους υπόλοιπους να μην του δείξουν ότι έκανε καλά, ακολουθώντας τον! Να τον αγνοήσουν! 

Επίσης, είναι υποχρεωτικό να ξανα-διαβάσουμε όλοι, τις οδηγίες. Κι όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ! Συμπεριλαμβανομένου του υπογράφοντος, που διαβάζοντάς τες, συνειδητοποίησα το παλιό, γνωστό "δάσκαλε που δίδασκες", σχετικά με τα κόκκινα φανάρια. Διαβάστε τι γράφω στις οδηγίες και θα καταλάβετε πόσο κατάφωρα έχω καταργήσει τα (σχετικά) λεγόμενά μου! Υπόσχομαι ότι θα αλλάξει άμεσα αυτό! Οπότε μην υπολογίζεται ότι θα "κάψω" κάποιο φανάρι! Θα σταματήσω σε ΟΛΑ! Επειδή όμως οι οδηγίες λένε κι άλλα σημαντικά και χρήσιμα που κανείς πλέον δεν εφαρμόζει (πόσοι "αναμεταδίδουν" προς τα πίσω, φωνάζοντας τα προφορικά μηνύματα; ), ξαναλέω: Μια ανάγνωση ΟΛΟΙ! Θα σας εξετάσω! 

Εφόσον είστε "διαβασμένοι", ελάτε την Τετάρτη (20/3) στο Ble, στις 19:00!

13 σχόλια:

  1. Μπορώ να έρθω και εγώ ως καινούριος την Τεταρτη; Η μηπως καλύτερα ΣΚ που δεν θα ναι σκοτεινα; Οσον αφορά τα φωτα, υπαρχει προβλημα αν δεν έχω δυνατο προβολέα μπροστα; Ελπιζω να τα πουμε αυριο απο κοντα.. Theo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήλθες Theo!
      Διάβασε το 'οδηγίες προς ναυτιλλομένους', μείνε στην ουρά του γκρουπ και αξιολόγησε τις δυναμεις σου για να δεις αν μπορείς ή όχι.
      Εάν δυσκολευτείς μη απαγοητευτείς...

      Σήμερα μαύρος, με γυροφέρνει κρυολόγημα.

      Διαγραφή
  2. Αν κανείς ποδήλατο καιρο και νομίζεις οτι μπορείς να ακολουθήσεις το γκρουπ να έρθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβασμενος και παρων αυριο κατα 90%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαύρος, αλλά θα περάσω από Άλιμο / ΜΠΛΕ να σας δω στην εκκίνηση.
    Αλέξανδρε, αν έρθεις φέρε τα παλουκόσελα... γιατί ξώμεινα...
    χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρασινοτατος τελικα.Τα λεμε κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως λογω προσφατης ενοχλησης στον μηρο και ενοψει γυρου θυσιας, θα το φυλαξω και σημερα το ποδι μου απο πολυωρη βολτα. Ετσι το πολυ να κανω 30-45 λεπτα ηπιο προπονητηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανεις για βορεια προαστεια αυριο για λιγη ανηφορα;γιωργο(ηλιουπολη)αν εισαι μεσα περναω κατα της 19'οο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οφείλω συγχαρητήρια (και ευχαριστίες) σε όλους όσους συμμετείχαν στην προπόνηση της Τετάρτης. Η πειθαρχία και η τάξη στο group ήταν εξαιρετικές. Πάντα θα "ζητάμε" το κάτι παραπάνω, σε επίπεδο οργάνωσης και κίνησης, αλλά δεν είδα τίποτα το μεμπτό, παρόλο που έμεινα πολύ ώρα στην ουρά!

    Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

    Για το ΣΚ, θα βγει το μεσημέρι της Παρασκευής νέα ανακοίνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή