Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Προγραμματισμός brevetο-Σαββατοκύριακου

BREVET:
Η ώρα για το 1ο 300άρι της χρονιάς έφτασε!
Ο καιρός θα είναι καλός σε γενικές γραμμές με κατά τόπους συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας. 
Το πρωί (πολύ) κρύο, το μεσημέρι θα αγγίξετε τους 19C, και το βράδυ ξανά βουτιά για το θερμόμετρο. Κλασσικά...εικονογραφημένα δλδ! (μιλάμε για τον καιρό επί της διαδρομής του brevet)

Το Σάββατο λοιπόν 22/2 οι συμμετέχοντες στο brevet της Αταλάντης, (διαδρομή που έχει χαράξει ο δικός μας, ο Έκτωρας...aka Μπρεβετόσκυλο), συναντιόνται στην εκκίνηση έτοιμοι για μια μικρή προπονησούλα της τάξης των 320 χιλιομέτρων.

Οι υπόλοιποι βοηθούν από τις θέσεις των κοντρολιέρηδων ή οργανωτών με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν.

Αφού δύσει ο ήλιος υποδεχόμαστε (όλους) τους ταλαιπωρημένους brevetάδες μας στον Αγ.Στέφανο στο ποδηλατάδικο του Λάμπρου Ζενέτου με ορντέρβ (που θα έγραφε κι ο Cosmo) έκπληξη!

Καλά να περάσετε, καλό δρόμο και πάνω απ όλα με ασφάλεια.


Πιθανές προπονήσεις ΣΚ:
Όσοι πρωινοί τύποι θέλουν προπονησούλα το Σάββατο το πρωί μπορούν στο πολύ χαλαρό κι ανεπίσημο, να μαζευτούνε στο Ble στις 08.30.
Καμιά Ανάβυσσος σε συνδυασμό με καφέ θα ήταν καλή περίπτωση.


Την Κυριακή στις 09.00 από το Ble πάμε μία σύντομη βόλτα μέχρι Σαρωνίδα.




Στρίβοντας δεξιά με θέα το Λιοντάρι της Χαιρώνειας. 2 ανηφοράκια κι ένα 200άρι μένουν ακόμα!



23 σχόλια:

  1. Μήπως υπάρχει κανείς, μετά την εκκίνηση στον Άγιο Στέφανο (που θα είμαι εκεί) , να μου κάνει παρέα για καμιά βόλτα Κατσιμίδι, Μερκούρη, για κανένα 2-3ωρο, που έχω χρόνο, πριν γυρίσω σπίτι. Δεν είμαι για παραπάνω γιατί έχω υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τρείς "καβαλέρος", Γιατρός (ChrisMan), Σταύρος και η αφεντιά μου, θα είμαστε κατά τις 6:15 έτοιμοι για σφράγισμα και μετά αναχώρηση. Οι λοιποί Bleδες ελπίζω να είναι εκεί.

    Για πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλησα με Περικλη(μικρο) και μου ανηγγειλε τα ιδια,καλα να περασουμε και καλη επιστροφη να εχουμε χωρις απροοπτα!
      απο τα λεγομενα του κοσμο θα πρεπει να τερματισουμε αργα...

      Διαγραφή
  3. Φημολογείται ότι για όσους υπολογίζουν τον τερματισμό τους τις προχωρημένες ώρες, με έξοδα και πρωτοβουλία του ταμία μας, που θα είναι εκεί τις κατάλληλες ώρες, θα υπάρχει και μπαλέτο, αποκλειστικά για τα μέλη μας που θα συμμετάσχουν με επιτυχία στο άθλημα.
    Καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι ο ορισμός της διασποράς ψευδών ειδήσεων!! Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να είμαι εκεί τις κατάλληλες ώρες άλλα μπαλέτα πουθενά. Απεναντίας, ο ταμίας μας επέβαλε μια ατμόσφαιρα χαμηλών τόνων σχεδόν συνωμοτικών. Ομολογώ ότι ταίριαζε απόλυτα με την μεταμεσονύχτια βροχερή ατμόσφαιρα. Πολλά ευχαριστώ σε DS και Εκτωρα για τη δουλειά που έριξαν.

      Διαγραφή
  4. Θα κατέβει κανείς αύριο 09.00 στο Μπλε για μια βόλτα μέχρι Σαρωνίδα και πίσω? Εγώ είμαι διαθέσιμος, απλά να το ξέρω ώστε αν κατέβω να περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ αύριο εγώ στις 09.00 θα είμαι στο Μπλε για Σαρωνίδα και πίσω. Ο ρυθμός θα είναι λογικός, γιατί το πρωί μετά την εκκίνηση του brevet πήρα μία μερίδα Κατσιμίδι και δύο μερίδες Μερκούρη.
    Όσοι ευκαιρείτε κοπιάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία βόλτα σήμερα με Παύλο και Αλέκο. Πήγαμε μέχρι Σαρωνίδα και με 2 λεπτά στάση γυρίσαμε. Ο καιρός ανοιξιάτικος με λίγο κόντρα αέρα στον γυρισμό.
    Τα λέμε Τετάρτη στη συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που συν-ποδηλατήσαμε για τα περισσότερα χιλιόμετρα μαζί σε αυτό το πολύ ωραίο μπρεβε, τον Χρήστο με τα χαπάκια του (γιατρουδαρα είναι ωραίο μέσα στην νύχτα και την σούρα σου να αναλύεις τι περιέχει το ZANTAC και τι είναι η ρανιτιδίνη LOL) αλλά και τον Περικλή που μου έδωσε την μπαταρία του για να φορτίσω το Garmin (τρομάρα μου).
    Προπαντός όμως ένα έξτρα ευχαριστώ στον Κοσμά ο οποίος έμεινε και με βοήθησε όταν στην αρχή κάπου στο 20 κάτι χιλιόμετρο μου έφυγε το αντιανεμικό και μπλέχτηκε στο ντεραγιε, ευτυχώς χάσαμε μόνο ώρα και όχι ντεραγιε εκεί μιας και μετα από λιγο ξαναβρήκαμε το γκρουπ όταν άλλαζαν λάστιχο.
    Από εκεί και έπειτα ο χρόνος κύλισε αβίαστα, εκτός από τα τελευταία χιλιόμετρα από τις ατελείωτες ευθείες που ήταν πολύ κουραστικά για μένα ως την ανηφόρα του Αγ. Στεφάνου που εν τέλη ξε-σούρωσα…au révoir ραντονερια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρώτο μου 300αρι τελείωσε επιτυχώς!
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την παρέα που με την εμπειρία, την αλληλοβοηθεια, την καθοδήγηση, άλλα και την καλή παρέα, έκαναν την διαδρομή μια αξέχαστη εμπειρία!
    Και βέβαια ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε αυτούς που κοπίασαν για να περάσουμε όλοι εμείς καλά! Μπράβο παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω και απο εμενα στην πραγματικα ομορφη παρεα μας για την συμπαρασταση,καθως και στα παιδια που μοχθησαν για να μας χαρισουν αυτη την ικανοποιηση!!
    ο Δημητρης με τον Κωστα και τον ds περιμεναν τον κοσμο να τον σφραγισουν και να τον κερασουν καραμελωμενο πιροσκι μεχρι αξημερωτα!
    και ποιους να θυμηθουμε τον Εκτωρα που κατασκηνωσε ορχομενο?,τον Παναγιωτη,τον Ζουβελο,τον Αλεξο,τον Κοσμο,συγχωρεστε με αν ξεχναω καποιον...
    Ευχαριστουμε παιδες!!
    εγω απο την πλευρα μου ξεκινησα με πολυ κεφι σ αυτο το μπρεβε αλλα για ακομα μια φορα η Αταλαντη μου το φυλαγε με αποτελεσμα να κανω τα 160 χλμ της επιστροφης με εντονο πονο στο γονατο,αυτο δεν το κρυβω μου μετριασε το συναισθημα...
    οταν επιασε η καταιγιδουλα στον ορχομενο ευκολα θα εγκατελειπα και μαλλον αυτο επρεπε να κανω αλλα σκεφτομουνα πω πω πω πως θα φυγω απο εδω...αν ηταν π.χ. η Κορινθος θα ειχα καβαλησει τον προαστιακο και Λουης ο δικος σου!
    αν δεν φτιαξει το γονατο δυστηχως δεν εχει κοκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει κοκό Γιατρουδάρα μου...ποδήλατο αγαπάει γόνατο...99%...!!

      Διαγραφή
  10. Ωραία σχόλια φτάσανε στ' αυτιά μου από ποδηλάτες που διαπιστώσανε αλληλοβοήθεια, ανασυγκρότηση και σφιχτή παρέα από τη Ble παρέα!
    Ζήλειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Off-topic: Προς όλους τους Ble-δες... Ρίξτε μια ματιά στο περιοδικό Moto-Triti που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα... Θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μου μοιάζει αυτό με προεκλογική κίνηση εντυπωσιασμού (Χα, Χα, Χα....).

      Διαγραφή
    2. Σας διαβεβαιώ: ήταν τυχαίο! χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Αυτό εννοείς?
      http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Oi-mple-podhlates_99588.asp

      Διαγραφή
    4. Όχι μόνο αυτό...
      Η ίδια φωτό είναι στο εξώφυλλο της έντυπης έκδοσης.
      Μέσα (στην έντυπη έκδοση), υπάρχει το κειμενάκι για τη ΜΠΛΕ που φαίνεται και στο link. Επίσης υπάρχει ένα άρθρο με (γενικό) ποδηλατικό θέμα που έχει γράψει η αφεντομουτσουναρα μου και άλλο ένα που έχει γράψει ο φίλος σου ο Σκυριανός :-)

      Ακόμα να πας στο περίπτερο; χαχαχα

      Διαγραφή
    5. Θα σε επικυρήξει πολύς κόσμος που θα παρασύρεις στη βουτιά με το πλάι όταν ανάψει κόκκινο το φανάρι.

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Εντάξει... κάτω αριστερά... σχετικά μικρή... αλλά πάντως ΕΞΩΦΥΛΛΟ!

      Διαγραφή
    2. Ζω ένα όνειρο! Έκανα το πρώτο μου εξώφυλλο. Εγώ και η κάτυ πέρρυ.

      Διαγραφή