Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Δευτέρα 20/4

Απόψε μεταφερόμαστε από το βουνό στο Flamme Rouge για μια ζεστή βραδιά με μπρεβετοκουβέντα και εμπειρίες από τον μέτρ του είδους Έκτωρ Μπαρδάκο @Μπρεβετόσκυλο!Η προπονηση της Δευτερας θα παρει μια βδομαδα παραταση και θα μεταφερθει για την επομενη,μετα το 600αρι της Λαρισας σαν....αποθεραπεία!

Παρακάτω λίγα λόγια από τον Έκτορα για την αποψινή εκδήλωση!
-----------------------------------------------
''Αγαπημένοι μου φίλοι,
Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Απριλίου στο Flamme Rouge cycle cafe bar θα κάνω μια παρουσίαση σχετικά με (και όχι μόνο...):
Την ιστορία των brevets στην Ελλάδα, διάφορες τεχνικές που μας διευκολύνουν στις υπεραποστάσεις, τρόπους αντιμετώπισης "κρίσεων", ηθική των brevets, συνήθειες και τάκτικες για να κέρδιζουμε χρόνο (όταν το θέλουμε) και πολλά άλλα κόλπα που θα κάνουν τη ζωή μας ως μπρεβετάδες πιο εύκολη!
Η "Εμπειρία...Brevet!!" (https://www.facebook.com/events/1596250687259930) δεν απευθύνεται μόνο σε αρχάριους ή έμπειρους αλλά σε όλους! Εϊτε κάποιος θέλει να κάνει το πρώτο του 200άρι, είτε σκέφτεται το βήμα μιας μεγαλύτερης απόστασης, είτε ως έμπειρος θα ήθελε να δει, να ακούσει, να "ζήσει" μια διαφορετική προσέγγιση η "Εμπειρία...Brevet!!" είναι το ιδανικό.
Προπονητικές συμβουλές δεν θα ακούσετε (αυτές είναι δουλειές μόνο για επαγγελματίες), όμως θα φροντίσω η συσσωρευμένη εμπειρία μελών του Ble Cycling Club Community και όχι μόνο να μπει μέσα στους "μύες" σας με τον ευκολότερο τρόπο.
Θα χαρώ να σας δω εκεί, τη Δευτέρα στις 20/4 στις 20.00.''


Χορηγός επικοινωνίας BikeSports - Ολα για το Ποδηλατο

5 σχόλια:

  1. Άρτια οργάνωση, άμεσος και κατατοπιστικός ο πολύπειρος (στα brevet) Έκτωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σίγουρος ότι ο Έκτωρας θα τα πήγε θαυμάσια.
    Εξ άλλου ... αν μη τι άλλο τα μπρεβέ είναι το στοιχείο του.
    Κρίμα που τελικά δεν μπόρεσα να παρευρεθώ για να τον καμαρώσω.

    Από κάτι τέτοια παιδιά πάνε μπροστά τα μπρεβέ στην Ελλάδα. Νομίζω πως δικαιολογημένα είναι ΓΓ της ΜΠΛΕ και κρίμα που δεν είναι και Audaxάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=SegUhZIeHa0

    ΑπάντησηΔιαγραφή