Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Απο-γευματινή,απο-θεραπευτική Δευτέρας 27/4

Το διημερο που μας περασε η Ble ηταν παντου!Εντός και εκτός Ελλάδος!ΦΠΑ,προπόνηση Σαββάτου,Brevets και διεθνές Pro Tour!

Η Δευτέρα μας οφείλει να είναι αποθεραπευτική!
Ο Εκτωρ σε ρόλο ξεναγού θα μας περιμένει στις 19:00 στη Βουλή για ένα αποθεραπευτικό πεταλάρισμα στα τουριστικά και όχι μόνο ισάδια του κέντρου της πόλης!

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ολο κατι μου σκαει τις Δευτερες και δεν εχω καταφερει να σταυρωσω βολτα.Θα βγω νωρις αν προλαβω για λιγο ΜΤΒ διπλα στο σπιτι γιατι μετα τις 7μιση εχω ταξει μετακόμιση σε ενα φιλο και θα παω για βοηθεια.Περιμενουμε φωτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα πάτε Πεντέλη δλδ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι... Χαλαρά στροφινγκ να ετοιμαστουν οι μυες για το επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα και από Ιταλία! Τώρα στο αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλοι ικανοποιημενοι και περήφανοι!

    Στο ισιαδι που είναι αγώνας δεν μπορείς να πας χαλαρά. Βαράς τα Watt που μπορείς, πας με 35+, κολλάς σε όποιο γκρουπ βρεις (και σου "ταιριάζει").
    Κι όταν έρθει η ανηφόρα, μπορεί να είναι 8% αλλά είναι μετά από 250 χλμ. και την "ακούς" αλλιώς!
    Περισσότερα τις επόμενες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ομάδα επέστρεψε δυστυχώς χωρίς ποδήλατα αλλά ελπίζουμε ότι μέχρι το απόγευμα θα έχουν έρθει. Κάναμε και το ψώνιο μας στην ιταλική Ριβιέρα!! Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος και γρήγορος με ωραία τοπία και με δύο κλαταρισμενα λάστιχα λάστιχα για εμένα και άλλα δύο για τον Γιώργο (πιάσαμε λαχείο) παρόλα αυτά δεν πτοηθηκαμε καθόλου, μπορεί η ομάδα να μην τερμάτισε μαζί αλλά στο φαγητό και στις μπύρες ήμασταν πιο δεμενοι! Περισσότερες λεπτομέρειες φυσικά από τον Franki! Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μωρέ Γιαννάκη...για δυο ποδήλατα κάνετε έτσι?

      Περιμένουμε απ όλους σας αφηγήσεις και παραλειπόμενα...

      Διαγραφή